Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ga naučiti piti več tekočine? 25.1.2008 11:30:59
|
|
|
|
Rožica*
|
Pozdravljene! Mi imamo pa zdaj velik problem. Ko smo začeli uvajati Gh naj bi popil tudi več tekočine! Seveda mu jo vztrajno ponujem pa je sploh ne želi sprejeti. Niti po flaški, niti po žlički, tudi skodelico sva že poizkusila. Ponudila sem mu vodo, čaj redčene sokove (korenček, jabolko, banana), pa nič. Vsakič zapre goltanec in kar mu priteče v usta takoj izpljune. Prej sva se samo dojila in nisem dodajala nič čaja, po nasvetu P, ker pač dojeni otroci ne potrebujejo. Kaj naj storim zdaj, ko sploh ne zna piti kaj drugega kot mleko? Se je katera spopadla s podobnim problemom? Razmišljam o učenju pitju po skodelici, ker z flaško vsekakor ne bova kam prišla, menim da jo povezuje samo z mlekom, ker je občasno bil hranjen tudi po njej in ko okusi da ni mleko sledi upiranje.... Trenutno poizkušava kar z navadno kavno skodelico imam pa namen kupit tisti magični lonček. Na kaj naj bom pozorna (ker je na trgu veliko teh proizvodov, kaj mi priporočate)? Kako sploh izgleda pitje po tistem cuclju, mora vleči, kot na flaško? Hvala za nasvete! Lp, Rožica.
|
|
|
|
RE: Kako ga naučiti piti več tekočine? 25.1.2008 11:36:31
|
|
|
|
Afnica
|
Odgovor na to vprašanje bi tudi mene zanimal. Naša 2 full malo pijeta. Tisto kar pa nam rata popit, je pa direkt iz kozarčka.
|
|
RE: Kako ga naučiti piti več tekočine? 25.1.2008 11:36:56
|
|
|
|
Petraa
|
Ni mus da bi mogle popiti več tekočine.Popije koliko rabi,z siljenjem ne boš nič dosegla ravno nasprotno-bo upor. Moj nič več ne pije kot prej.Sekiraš se brezveze.ne jemlji vsega k srcu in otroka takoj s tem silit.
|
|
|
|
RE: Kako ga naučiti piti več tekočine? 25.1.2008 12:18:56
|
|
|
|
piščanc
|
no mi imamo tudi enega takega mulčka doma. flaške nikoli ni maral (pa sem probala vse cuclje in oblike), najraje je imel magični lonček ali kar kozarec. pa nikoli se ni tolažil s pitjem. pije na hitro in veliko naenkrat, kolikor potrebuje. kozarec je obvladal že pri enem letu. poizkusite lahko tudi s kakšnimi kozarčki s slamicami ali žličko
|
|
RE: Kako ga naučiti piti več tekočine? 25.1.2008 12:30:59
|
|
|
|
živa
|
Mislim, da je Jančika enkrat pisala, da je redčila mleko z vodo in dodajala vedno več vode - ampak to po enem letu, ko je mali pil že kravje mleko. Naš ni pil nič, dokler sem ga dojila, pristala sva celo na infuziji, ko je imel vročino + drisko + bruhanje. Do bolezni je zadostovalo dojenje. Ko sem ga nehala dojiti, je začel piti po flaški (to je bilo kmalu po tej bolezni, ko mi je bilo čisto vseeno, kako pije, samo da pije). Lp, živa
|
|
|
|
RE: Kako ga naučiti piti več tekočine? 25.1.2008 12:42:55
|
|
|
|
Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa Ni mus da bi mogle popiti več tekočine.Popije koliko rabi,z siljenjem ne boš nič dosegla ravno nasprotno-bo upor. Moj nič več ne pije kot prej.Sekiraš se brezveze.ne jemlji vsega k srcu in otroka takoj s tem silit. Kaj pa če ne popije kolikor potrebuje? Naš vsekakor ne popije dovolj, ker ne more kakat. Blato pa je zelo trdo (majhna kuglica). ravno zato sprašujem, da preprečim še hujše zaprtje.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.