Rožica* -> Kako ga naučiti piti več tekočine? (25.1.2008 11:30:59)
|
Pozdravljene! Mi imamo pa zdaj velik problem. Ko smo začeli uvajati Gh naj bi popil tudi več tekočine! Seveda mu jo vztrajno ponujem pa je sploh ne želi sprejeti. Niti po flaški, niti po žlički, tudi skodelico sva že poizkusila. Ponudila sem mu vodo, čaj redčene sokove (korenček, jabolko, banana), pa nič. Vsakič zapre goltanec in kar mu priteče v usta takoj izpljune. Prej sva se samo dojila in nisem dodajala nič čaja, po nasvetu P, ker pač dojeni otroci ne potrebujejo. Kaj naj storim zdaj, ko sploh ne zna piti kaj drugega kot mleko? Se je katera spopadla s podobnim problemom? Razmišljam o učenju pitju po skodelici, ker z flaško vsekakor ne bova kam prišla, menim da jo povezuje samo z mlekom, ker je občasno bil hranjen tudi po njej in ko okusi da ni mleko sledi upiranje.... Trenutno poizkušava kar z navadno kavno skodelico imam pa namen kupit tisti magični lonček. Na kaj naj bom pozorna (ker je na trgu veliko teh proizvodov, kaj mi priporočate)? Kako sploh izgleda pitje po tistem cuclju, mora vleči, kot na flaško?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hvala za nasvete! Lp, Rožica.
|
|
|
|