Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Shranjevanje odprtih riževih kosmičev 27.1.2008 20:07:29
|
|
|
|
Mesečnica
|
Jaz sem si za shranjevanje mleka in kosmičev kupila kar "Milupa Box" (http://www.kolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/ostalo/milupa_box/). Mleko imam shranjeno v hladilniku, kosmiče pa v temni omari. Tiste kosmiče, ki jih ne porabim tako hitro, pa takoj, ko jih odprem, pretresem v steklene kozarce od Linolade ali Nutele, dobro zaprem, potem pa jih jemljem le iz enega kozarca, dokler ga ne spraznim, potem pa načnem drugega. Saj kosmiči in mleko zdržijo tudi več kot 3 tedne, če jih ne odpiraš - pokvarijo se, če so prevečkrat izpostavljeni zraku. Tole s steklenimi kozarci se meni zelo dobro obnese.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?