|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,...
25.1.2008 9:14:44   
Bejba
Kaj naredite z vsemi risbicami, ki jih narišejo vaši malčki ali jih prinesejo iz vrtca in izdelki, ki jh naredijo v vrtcu. Nam se je tega že kar nekaj nabralo in po eni strani se mi zdi brez veze šparat vsako čičko račko, ki jo nakraca, po drugi strani pa mi je težko te njegove prve umetnije stran vršt. Ko bo pa še tamali začel iz vrtca kaj domov nosit ali doma ustvarjat, pa res ne vem kam bomo z vsem tem.
Ali malo sortirate in nekaj risbic vržete stran ali kako?

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,...
25.1.2008 9:27:34   
paris
Jaz sem shranila le nekaj izdelkov, ki so mi bili res všeč, naprimer za novo leto, materinski dan.....
Vsega ne moreš hranit, je preveč. Je pa luštno, ko čez veliko let otroku to pokažeš, naš je bil vesel.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 9:29:24   
Lenny
Za vsako leto shranim nekaj najbolj zanimivih.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 9:38:18   
anitaz
Jaz zaenkrat hranim vse.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 9:38:45   
Anonimen
Kar naredi doma, vse stran zmečem. Kar pa iz vrtca prinese, se pa še nekaj časa vala ... kakšnih par let. O.K., tiste mape, ki jih na koncu leta prinese, tiste spravim.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 10:07:23   
honey
Naš ne hodi v vrtec, zato teh izdelkov nimamo. Tiste čičke čačke, ki jih izdeluje pri uri pravljic, spravljam, ker so tudi drugi izdelki, ne samo čačkarije. Tisto, kar pa doma izdelujeva skupaj oz. ko ustvarjata s teto, je pa ponavadi kaj lepega in potem nalimam ali na hladilnik, ali v njegovo sobo ali kaj podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 10:11:36   
ZARA
Kar prinese iz vrtca, shranim, če prej ne uniči... ostalo hranim en čas, potem gre v smetke, razen kakšne zares lepe stvarce. 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 10:41:28   
muki1
Jaz imam eno škatlo, na kateri piše Nežini izdelki. Pa kakšne posebne risbice shranjujem v register. Recimo, ko je prvič narisala krog user posted image , sem napisala odzadaj datum, pa te glavonožce ko je začela risat tudi shranjujem, pa kakšen komentar napišem odzadaj, ponavadi kaj je ona rekla, da to je, pa datume napišem.
Ampak tudi ogromno krame roma v koš, ker ima neko ustvarjalno obdobje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 10:44:36   
mily
Jst spravim vse risbice in izdelke iz vrtca, domače pa večinoma stran pomečem, ker je tega res preveč. Spravim le kakšne posebne.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 10:45:33   
Anonimen
Za čičke čačke imata oba otroka od nekdaj velike brezčrtne zvezke. Ko jih napolnita, jih zabrišem v kanto. Kar se pa prinese iz vrtca in šole, pa spravimo. Nekaj polepimo po stenah, nekaj gre v omare. Drugi izdelki (ne slike) gredo pa na police - na razstavo.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 17:20:43   
mika
Za čičke čačke imata oba otroka od nekdaj velike brezčrtne zvezke. Ko jih napolnita, jih zabrišem v kanto. Kar se pa prinese iz vrtca in šole, pa spravimo. Nekaj polepimo po stenah, nekaj gre v omare. Drugi izdelki (ne slike) gredo pa na police - na razstavo.

mi tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

znamke igrač
sindarin

Katere znamke igrač najpogosteje kupujete za otroke mlajše od 1 leta?

Chicco (17%)

Fisher Price (28%)

Tiny Love (14%)

Playgro (3%)

drugo (5%)

znamka mi ni pomembna (34%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!