Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Bejba -> Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 9:14:44)

Kaj naredite z vsemi risbicami, ki jih narišejo vaši malčki ali jih prinesejo iz vrtca in izdelki, ki jh naredijo v vrtcu. Nam se je tega že kar nekaj nabralo in po eni strani se mi zdi brez veze šparat vsako čičko račko, ki jo nakraca, po drugi strani pa mi je težko te njegove prve umetnije stran vršt. Ko bo pa še tamali začel iz vrtca kaj domov nosit ali doma ustvarjat, pa res ne vem kam bomo z vsem tem.
Ali malo sortirate in nekaj risbic vržete stran ali kako?

LP; B

paris -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 9:27:34)

Jaz sem shranila le nekaj izdelkov, ki so mi bili res všeč, naprimer za novo leto, materinski dan.....
Vsega ne moreš hranit, je preveč. Je pa luštno, ko čez veliko let otroku to pokažeš, naš je bil vesel.

Lenny -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 9:29:24)

Za vsako leto shranim nekaj najbolj zanimivih.

anitaz -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 9:38:18)

Jaz zaenkrat hranim vse.

Anonimen -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 9:38:45)

Kar naredi doma, vse stran zmečem. Kar pa iz vrtca prinese, se pa še nekaj časa vala ... kakšnih par let. O.K., tiste mape, ki jih na koncu leta prinese, tiste spravim.

honey -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 10:07:23)

Naš ne hodi v vrtec, zato teh izdelkov nimamo. Tiste čičke čačke, ki jih izdeluje pri uri pravljic, spravljam, ker so tudi drugi izdelki, ne samo čačkarije. Tisto, kar pa doma izdelujeva skupaj oz. ko ustvarjata s teto, je pa ponavadi kaj lepega in potem nalimam ali na hladilnik, ali v njegovo sobo ali kaj podobnega.

ZARA -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 10:11:36)

Kar prinese iz vrtca, shranim, če prej ne uniči... ostalo hranim en čas, potem gre v smetke, razen kakšne zares lepe stvarce. 

muki1 -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 10:41:28)

Jaz imam eno škatlo, na kateri piše Nežini izdelki. Pa kakšne posebne risbice shranjujem v register. Recimo, ko je prvič narisala krog [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], sem napisala odzadaj datum, pa te glavonožce ko je začela risat tudi shranjujem, pa kakšen komentar napišem odzadaj, ponavadi kaj je ona rekla, da to je, pa datume napišem.
Ampak tudi ogromno krame roma v koš, ker ima neko ustvarjalno obdobje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

mily -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 10:44:36)

Jst spravim vse risbice in izdelke iz vrtca, domače pa večinoma stran pomečem, ker je tega res preveč. Spravim le kakšne posebne.

Anonimen -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 10:45:33)

Za čičke čačke imata oba otroka od nekdaj velike brezčrtne zvezke. Ko jih napolnita, jih zabrišem v kanto. Kar se pa prinese iz vrtca in šole, pa spravimo. Nekaj polepimo po stenah, nekaj gre v omare. Drugi izdelki (ne slike) gredo pa na police - na razstavo.

mika -> RE: Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,... (25.1.2008 17:20:43)

Za čičke čačke imata oba otroka od nekdaj velike brezčrtne zvezke. Ko jih napolnita, jih zabrišem v kanto. Kar se pa prinese iz vrtca in šole, pa spravimo. Nekaj polepimo po stenah, nekaj gre v omare. Drugi izdelki (ne slike) gredo pa na police - na razstavo.

mi tudi

Stran: [1]