|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež romer
19.1.2005 23:52:00   
Bela
danes smo kupili avtosedež Romer king TS plus od 9 do 18 kg, pa me zanima, če ima kjera izkušnje z njim in če je res tako dober, kot ga hvalijo...:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avtosedež romer
19.1.2005 23:55:39   
Pepa-2
hej, bela, mi sicer nimamo izkušenj, ampak mislim, da sedaj, ko si ga že kupila, bi morala napisati - pohvalite mi avtosedež in ga ne grajajte...:)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avtosedež romer
20.1.2005 0:03:59   
Bela
Da čujem pohvale:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avtosedež romer
20.1.2005 0:08:34   
Pepa-2
no, no, no, pojma nimam...
verjetno je lep, pa najverjetneje ni zastonj, pa še lepše, če se tvoj pikec v njem dobro počuti, pa....
zdaj pa grem spat, bom jutri pogledala pohvale - obljubim. nočko:)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avtosedež romer
20.1.2005 8:33:29   
Anonimen
Ja bela mi ga imamo in lahko napišem same pohvale...

No po pravici povedano se mi zdi takole: vsak sedež je OK v "mirujočem" stanju. Prava kvaliteta se izkaže šele ob trku, kajne? In zato mi ni bilo škoda odšteti tistih nekaj :grrr: denarcev in kupiti najvarnejšega.

Upam, da ne bom nikoli rabila izvedeti, kako varen je v resnici. :angel:

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   avtosedež romer
20.1.2005 8:42:43   
m.
Bela!
Kje si pa ga kupila? Cene se tako razlikujejo (od 42.000 sit do 55.000 sit). Vsaj kolikor sem jaz zasledila. Ga tudi nameravamo kupiti. Samo sedaj me malo ma:kava:ntra ta Kiddy v Arielu. Ne vem.

LP

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avtosedež romer
20.1.2005 9:21:14   
malika
mi ga imamo in smo zadovoljni s njim. Sicer sem sama navijala za Kiddy, ampak je Vito dal zadnjo besedo, oz. glas. Super se obnese, pa še joka mi več med vožnjo.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avtosedež romer
20.1.2005 9:54:45   
Tipi
Se strinjam z Maliko. Mi ga tudi imamo in je veliko boljše kot je bilo prej v lupinici. Ko smo bili v lupinici smo neprestano :((, zdaj pa se je stanje izboljšalo, čeprav se včasih še vedno :((. Hoteli smo kupiti Kiddyja, a naša princeska ni bila zadovoljna, tako da smo kupili Romerja. Ocene so bile zadovoljive, tako da sedaj samo upamo, da nam ne potrebo ugotavljati ali to drži.
Jaz mislim, da si opravila dober nakup.

Lp:sloncek:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avtosedež romer
20.1.2005 9:58:04   
Anonimen
Mi ga tudi imamo in smo zeloooo zadovoljni. Kot prvo ga je res enostavno namontirati v avto, je zelo udoben, pa na testu varnosti jo je najbolje odnesel, kar je najbolj pomembno.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   avtosedež romer
20.1.2005 10:07:54   
Anonimen
Mene pa zanima, kako tako majhen otroček odloči (je navijal), kateri sedež se bo kupil. Nam ga je kupila za krstno darilo, pa mi niti na pamet padlo, da bi ga šel malček gledat v trgovino, da bi "odločal", katerega kupiti.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   avtosedež romer
20.1.2005 10:08:43   
Anonimen
No, sestra ga je kupila za darilo.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   avtosedež romer
20.1.2005 10:23:09   
Blink1
No...mislim, da je bilo tako, da je Vito jokal v Kiddiju, v Romerju pa zadovoljno čičal:bravo: Mislim, da to tudi pokaže, kaj mu bolj paše.

No, dugače pa smo mi dobili Maxi cosi za krstno darilo, pa ga Neja ni prej preizkusila...Če ji kaj nebo všeč, bo pa peš hodila:) Sej ne...šalim se

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avtosedež romer
20.1.2005 11:02:39   
malika
Ninika hvala, točno tako je bilo. Po nakup avtosedeža smo šli vsi in ga posedli v vsakega izbranega-ker bo le on moral v njem čičat par let, in v Kiddyju se je drl kot jesihar, v Romerju in Maxi cosi pa je bil zadovoljno tiho. Na koncu je zmagal Romer zaradi Sončkove akcije.Pa nam ni žal.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avtosedež romer
20.1.2005 11:28:00   
Bela
m. jast sem ga kupila v babycentru v ljubljani, bil pa je 52000 ali 55000 jurjev, nevem točno

No po odgovorih vidim, da je izdelek dobro in premišljeno narejen in srčno upam da se mu ne bo treba izkatat, pa hvala vam;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avtosedež romer
20.1.2005 12:17:40   
kimi
Jaz imam romer king quickfix - full zadovoljna:bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avtosedež romer
20.1.2005 13:03:17   
Lenny
Naš mulček se vozi v Roemer duo isofix - brez pripomb :bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   avtosedež romer
20.1.2005 14:11:54   
KATY&TIMMY
:bravo::bravo:ZELOOOOOOOOO:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   avtosedež romer
20.1.2005 15:58:45   
viv_
Ja pri nas imamo tudi Roemer Kinga in smo super zadovoljni. Odločali smo se o tem in Maxi cosi pa je Mirna izbrala - posedli smo jo v oba stolčka in v tem se mi zdi da je bolje sedela.

Smo pa imeli dokupljeno še oporo za glavico, ki je sedaj ne potrebujemo več. Če želiš (če je seveda nimaš), mi piši na privat, ti jo lahko prodam.

LP in dobr se vozte!

Živa

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   avtosedež romer
20.1.2005 15:58:48   
viv_
Ja pri nas imamo tudi Roemer Kinga in smo super zadovoljni. Odločali smo se o tem in Maxi cosi pa je Mirna izbrala - posedli smo jo v oba stolčka in v tem se mi zdi da je bolje sedela.

Smo pa imeli dokupljeno še oporo za glavico, ki je sedaj ne potrebujemo več. Če želiš (če je seveda nimaš), mi piši na privat, ti jo lahko prodam.

LP in dobr se vozte!

Živa

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   avtosedež romer
20.1.2005 21:11:45   
frutka_
Imamo Romer King in smo zadovoljni, z lahkoto se namontira, poleže se v ležeč položaj...

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   avtosedež romer
20.1.2005 21:29:50   
Anonimen
Mi smo ga dobili danes. Kako se bo obnesel, bomo še videli, vem pa, da se je mali obakrat, ko smo ga dali dobre volje v Kiddyja začel dret ko jesihar, v Romerju pa je bil tiho. Aja, pa zanj smo plačali nekaj čez 42.000 (vsi zneski s poštnino vred so bili 44.117).

Bomo videli, kako bo med vožnjo. Upam, da se ne bo spremenila v nočno moro, ki smo jo že enkrat doživeli v temi med vožnjo. Mali je tako jokal, da mi je od sile bruhal in ker je ležal, ni mogel izpljuniti. Še sreča, da je takrat ati vozil, jaz pa sedela zraven malega.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   avtosedež romer
21.1.2005 22:08:45   
Anonimen
Jaz sem ga tudi danes dobila po pošti. sem naročila preko Sončka. Je 10.000 sit cenejši, kot v Baby centru. Kako se bo pa obnesel...bomo videli. Upamo, da fajn.:)

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?