avtosedež romer (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> avtosedež romer (19.1.2005 23:52:00)

danes smo kupili avtosedež Romer king TS plus od 9 do 18 kg, pa me zanima, če ima kjera izkušnje z njim in če je res tako dober, kot ga hvalijo...:rozica:

Pepa-2 -> avtosedež romer (19.1.2005 23:55:39)

hej, bela, mi sicer nimamo izkušenj, ampak mislim, da sedaj, ko si ga že kupila, bi morala napisati - pohvalite mi avtosedež in ga ne grajajte...:)

Bela -> avtosedež romer (20.1.2005 0:03:59)

Da čujem pohvale:bravo::bravo::bravo:

Pepa-2 -> avtosedež romer (20.1.2005 0:08:34)

no, no, no, pojma nimam...
verjetno je lep, pa najverjetneje ni zastonj, pa še lepše, če se tvoj pikec v njem dobro počuti, pa....
zdaj pa grem spat, bom jutri pogledala pohvale - obljubim. nočko:)

Anonimen -> avtosedež romer (20.1.2005 8:33:29)

Ja bela mi ga imamo in lahko napišem same pohvale...

No po pravici povedano se mi zdi takole: vsak sedež je OK v "mirujočem" stanju. Prava kvaliteta se izkaže šele ob trku, kajne? In zato mi ni bilo škoda odšteti tistih nekaj :grrr: denarcev in kupiti najvarnejšega.

Upam, da ne bom nikoli rabila izvedeti, kako varen je v resnici. :angel:

m. -> avtosedež romer (20.1.2005 8:42:43)

Bela!
Kje si pa ga kupila? Cene se tako razlikujejo (od 42.000 sit do 55.000 sit). Vsaj kolikor sem jaz zasledila. Ga tudi nameravamo kupiti. Samo sedaj me malo ma:kava:ntra ta Kiddy v Arielu. Ne vem.

LP

malika -> avtosedež romer (20.1.2005 9:21:14)

mi ga imamo in smo zadovoljni s njim. Sicer sem sama navijala za Kiddy, ampak je Vito dal zadnjo besedo, oz. glas. Super se obnese, pa še joka mi več med vožnjo.

Tipi -> avtosedež romer (20.1.2005 9:54:45)

Se strinjam z Maliko. Mi ga tudi imamo in je veliko boljše kot je bilo prej v lupinici. Ko smo bili v lupinici smo neprestano :((, zdaj pa se je stanje izboljšalo, čeprav se včasih še vedno :((. Hoteli smo kupiti Kiddyja, a naša princeska ni bila zadovoljna, tako da smo kupili Romerja. Ocene so bile zadovoljive, tako da sedaj samo upamo, da nam ne potrebo ugotavljati ali to drži.
Jaz mislim, da si opravila dober nakup.

Lp:sloncek:

Anonimen -> avtosedež romer (20.1.2005 9:58:04)

Mi ga tudi imamo in smo zeloooo zadovoljni. Kot prvo ga je res enostavno namontirati v avto, je zelo udoben, pa na testu varnosti jo je najbolje odnesel, kar je najbolj pomembno.

Anonimen -> avtosedež romer (20.1.2005 10:07:54)

Mene pa zanima, kako tako majhen otroček odloči (je navijal), kateri sedež se bo kupil. Nam ga je kupila za krstno darilo, pa mi niti na pamet padlo, da bi ga šel malček gledat v trgovino, da bi "odločal", katerega kupiti.

Anonimen -> avtosedež romer (20.1.2005 10:08:43)

No, sestra ga je kupila za darilo.

Blink1 -> avtosedež romer (20.1.2005 10:23:09)

No...mislim, da je bilo tako, da je Vito jokal v Kiddiju, v Romerju pa zadovoljno čičal:bravo: Mislim, da to tudi pokaže, kaj mu bolj paše.

No, dugače pa smo mi dobili Maxi cosi za krstno darilo, pa ga Neja ni prej preizkusila...Če ji kaj nebo všeč, bo pa peš hodila:) Sej ne...šalim se

malika -> avtosedež romer (20.1.2005 11:02:39)

Ninika hvala, točno tako je bilo. Po nakup avtosedeža smo šli vsi in ga posedli v vsakega izbranega-ker bo le on moral v njem čičat par let, in v Kiddyju se je drl kot jesihar, v Romerju in Maxi cosi pa je bil zadovoljno tiho. Na koncu je zmagal Romer zaradi Sončkove akcije.Pa nam ni žal.

Bela -> avtosedež romer (20.1.2005 11:28:00)

m. jast sem ga kupila v babycentru v ljubljani, bil pa je 52000 ali 55000 jurjev, nevem točno

No po odgovorih vidim, da je izdelek dobro in premišljeno narejen in srčno upam da se mu ne bo treba izkatat, pa hvala vam;)

kimi -> avtosedež romer (20.1.2005 12:17:40)

Jaz imam romer king quickfix - full zadovoljna:bravo:

Lenny -> avtosedež romer (20.1.2005 13:03:17)

Naš mulček se vozi v Roemer duo isofix - brez pripomb :bravo:

KATY&TIMMY -> avtosedež romer (20.1.2005 14:11:54)

:bravo::bravo:ZELOOOOOOOOO:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

viv_ -> avtosedež romer (20.1.2005 15:58:45)

Ja pri nas imamo tudi Roemer Kinga in smo super zadovoljni. Odločali smo se o tem in Maxi cosi pa je Mirna izbrala - posedli smo jo v oba stolčka in v tem se mi zdi da je bolje sedela.

Smo pa imeli dokupljeno še oporo za glavico, ki je sedaj ne potrebujemo več. Če želiš (če je seveda nimaš), mi piši na privat, ti jo lahko prodam.

LP in dobr se vozte!

Živa

viv_ -> avtosedež romer (20.1.2005 15:58:48)

Ja pri nas imamo tudi Roemer Kinga in smo super zadovoljni. Odločali smo se o tem in Maxi cosi pa je Mirna izbrala - posedli smo jo v oba stolčka in v tem se mi zdi da je bolje sedela.

Smo pa imeli dokupljeno še oporo za glavico, ki je sedaj ne potrebujemo več. Če želiš (če je seveda nimaš), mi piši na privat, ti jo lahko prodam.

LP in dobr se vozte!

Živa

frutka_ -> avtosedež romer (20.1.2005 21:11:45)

Imamo Romer King in smo zadovoljni, z lahkoto se namontira, poleže se v ležeč položaj...

Anonimen -> avtosedež romer (20.1.2005 21:29:50)

Mi smo ga dobili danes. Kako se bo obnesel, bomo še videli, vem pa, da se je mali obakrat, ko smo ga dali dobre volje v Kiddyja začel dret ko jesihar, v Romerju pa je bil tiho. Aja, pa zanj smo plačali nekaj čez 42.000 (vsi zneski s poštnino vred so bili 44.117).

Bomo videli, kako bo med vožnjo. Upam, da se ne bo spremenila v nočno moro, ki smo jo že enkrat doživeli v temi med vožnjo. Mali je tako jokal, da mi je od sile bruhal in ker je ležal, ni mogel izpljuniti. Še sreča, da je takrat ati vozil, jaz pa sedela zraven malega.

Anonimen -> avtosedež romer (21.1.2005 22:08:45)

Jaz sem ga tudi danes dobila po pošti. sem naročila preko Sončka. Je 10.000 sit cenejši, kot v Baby centru. Kako se bo pa obnesel...bomo videli. Upamo, da fajn.:)

Stran: [1]