|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:27:32   
Anonimen
No no, punce, ne se ena druge napadat, no. To ni za ringaraja.net. :(

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:30:07   
Anonimen
Saj ne ena drugo, saj vse eno. Ha, ha, ha, ne, saj ne, saj se hecam. Jaz nikogar ne napadam.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:34:14   
nejcko
No, punce, brez grdih besed!!! Konec koncev pa Willma ni edina na RR-ju, ki je pač bolj mahnjena na sterilnost in da je vse tako kot pišejo in rečejo dohtarji. Ja, nekdo mora tudi njih ubogat, da ne bi ravno brez veze vsakih 10 let novih knjig pisali.

Kar pa se živali tiče - kdor jih ni zmožen dojemati kot čuteča in čustvujoča živa bitja, pač ne bo nikoli razumel tega, kar jim nekateri skušamo povedati.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:34:20   
Anonimen
Draga Willma!

Upam, da te nisem užalila s svojim postom, nisem mislila. Vso zadevo sem želela obrniti na smešno plat, da se ne bi kregali na RR.:((:(

Ti raje povem vnaprej, da ne boš še ti jezna name.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:37:02   
willma
:((:((:((:((
kako ste nesramne

Čistilka dan-danes sploh ni več draga in luksuzna stvar.

Sicer se pa marisičemu odrekam, da lahko plačam čistilki, ker raje porabim čas za svojega otroka, kot pa za sterilizacijo stanovanja!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:47:35   
lucika
ampak to je tazadnje, kar nas zanima. saj ni vazno kdo puca, sam da je spucano... jaz razumem kot hvalo:)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:47:48   
nejcko
No, saj pravim... tista, ki čisti, je pa gotovo tudi zadovoljna, da še malo postrani zasluži. Vsi zadovoljni. Willma ima čisto, ženska ima denar, eto, točno tako, kot mora bit.

Mal heca mora bit.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:50:19   
Anonimen
O, kaj bi jaz dala, da bi imela čistilko. Res. Pa vse lahko očisti, zaradi mene.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:58:20   
nejcko
Oh, Splišni, niti jaz se je ne bi branila. Ampak kaj, ko pri nas ne more biti dolgo čisto. Bi mogla kar pri nas živeti, pa non stop za mulcem s coto v rokah laufat.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:59:32   
Anonimen
Ha, ha, pri nas bi pa mulc s coto pa še s čim za čistilko laufal. Boga čistilka!

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:05:59   
nejcko
E, tudi to bi se znalo zgoditi in zato je pač mi nimamo. Čistilke namreč.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:07:25   
willma
Potem pa ne bodite slovensko zavistni pa si še vi privoščili čistilko kaj pa je strošek 4 jurje mesecno.
Sicer pa kdo brani da si omislite cistilca =P

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:09:30   
Anonimen
Jaz sem zavistna samo v pozitivnem pomenu. A veš, tisto: oooooooh, jaz bi tudi.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:10:39   
willma
OK;)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:13:57   
willma
Sicer pa izven glavne teme.....zavist je naravno čustvo, ljubusumje pa je zatrta zavist;)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:19:52   
samuelion
nn Radovednost ni nikoli bila lepa čednost in nehaj verjeti v stare pregovore. Z drugimi besedami.. si napadel, pa samo hočeš ublažiti udarec...

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:23:21   
Gina
Hi, hi....jaz mam tudi psa, pa še tri otroke. Pa se mamo čist fajn.:)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 23:26:17   
nejcko
Jaz, Willma, sem ti zavistna, priznam. Res, sem že tudi jaz razmišljala o čistilki oz. moj mož. Saj ne, da bi mi bilo težko, ampak volje nimam pa čisto nobene, ko pogledam kaos v našem stanovanju.

Pa malo heca tudi mora bit, a ne?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   otrok in pasje dlake
21.1.2005 10:05:14   
kalimero
Seven in Splišni, super albumčka :bravo: :bravo:
Mi zgleda zelo domače. Pri nas je tudi tako, pa smo še vsi živi in zdravi.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   otrok in pasje dlake
21.1.2005 10:23:26   
Blink1
Hi hi...naj še jaz pridam skledico...in sicer kot vedno...

Kakor komu paše!!!

Jaz ne bom sodila, ker nimamo psa...pa je OK. Če bi ga imeli, bi bilo tudi OK...verjetno. Mogoče pa nam je slabše brez...Nikoli ne veš...

Glede čistilke pa...(ko so se že vsi v to piknili)...hvala bogu, da jo imaš Willma...Pa ne gre se zato, kdo ima denar in kdo ne...Willma ga pač porabi za čistilko, jaz za internet:zmeden: in sladkarije, kdo drug za cigarete itd... To je stvar prioritet..in vsak ima svoje prioritete ter ga zaradi njih ne moremo obsojati

Sicer pa bi tudi jaz imela čistilko, pa je stari proti...No ja, tak on sesa, jaz pa likam...

Čauči:sloncek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   otrok in pasje dlake
21.1.2005 11:02:41   
Iren@
Imam tri otroke in dve psički,
stanovanje - tla čistim dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer, s krpico za prah in sesalcem.
In je popolnoma v redu.

Najbolj žalostno se mi zdi, da nekateri brezbrižno pomahajo v slovo prej tako oboževanim hišnim ljubljencem, potem ko pride dojenček v hišo.

Stik otroka z živaljo se mi zdi neprecenljiv,
če je pri tem potrebno samo čiščene stanovanja ter skrb za zdravje in nego živali, je to še najmanj kar lahko storimo.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   otrok in pasje dlake
21.1.2005 11:10:40   
nejcko
Willma, tvoje slikice so tudi tako lušne. A res čisto nič ne pogrešaš tega?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   otrok in pasje dlake
21.1.2005 13:26:31   
Anonimen
Jaz bi tudi gospodinsko pomočnico..sicer sem jo bolj potrebovala pred leti..trije otroci,razvajen mož:)-nepokretna mamica,pospravljanje kuhanje pranje likanje..ja vse je bilo na mojem hrbtu...pa sem zmogla otroci mi nič ne očitajo da sem imela premalo časa za njih.sedaj je podobno-vodenje gospodinjstva trije otroci vsi doma pa varstvo vnučka pa bolni očka(mamice na žalost ni več)velika bajta en kup živali.Za vse najdem čas vsem ugodim nikomur nič ne manjka-zaenkrat še ni nobenih pripomb.

Moja babica je gor držala celo kmetijo pa pet sinov,nihče ji ni nikoli oporekal,da je imela premalo časa za njih vseh pet jo je globoko spoštovalo.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   otrok in pasje dlake
21.1.2005 21:46:13   
maja2
Splišni, ful dobre fotke. Sem navdušena, tudi mi imamo višavčka. Res je, kot si napisala, ne puščajo dlake, če jih redno češeš, tko da tudi pri nas ni panike zaradi "nečistoče". Vse v mejah normale. Tudi kakšen poljubček kdaj ukrade našemu malčku, pa obrišemo z robčkom (če vidimo :)- ).
Moje mnenje je, da so otroci in psi najboljši prijatelji in da se otrok ob psu veliko nauči. O higieni pa tole: premalo in preveč, oboje je škodljivo. Potrebno je najti eno pravo mero.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   otrok in pasje dlake
22.1.2005 9:46:13   
TARA in MAJ
Ja splišni res so lepe slikce,bom še jaz mojga:kuza:mal poslikala z našim:duda:in naredila en album z naslovom:duda: dlake in :kuza:
lp:kuza:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Izguba zaposlitve
FORZA

Ste zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?

DA (25%)

NE (75%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!