|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenehanje dojenja
20.1.2008 8:02:57   
sju
me zanima kako ste po preehanju dojenja nadeljevale z jutranjim mlekom

ne bi ga rada navajala na flaško po kozarčku pa še ne zna

kakšen predlog???

Hvala

aja pa še to...kako ste sploh nehale dojiti...najin 1 letnik se dere kot histeričen:(

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenehanje dojenja
20.1.2008 9:46:44   
urskas
jaz sem prenehala z dojenjem, ko sta se punci sami odstavili in sem jih na koncu morala siliti za vsak požirek!?! Tako da je počasi mleko samo usahnilo. Zjutraj pa pijemo mleko v avent lončku.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2008 9:47:20   
kofetek2010
Prvega sem nehala dojit pri 16,5 mesecih (s pomočjo teblet) in je brez problemov pil kravje mleko.

Tamala pa se je sama odstavila pri 8,5 mesecih in je še vedno na adaptiranem mleku (zjutraj na flašo), pa ima že malo čez 2.leti.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2008 10:46:09   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: sju

me zanima kako ste po preehanju dojenja nadeljevale z jutranjim mlekom

ne bi ga rada navajala na flaško po kozarčku pa še ne zna

kakšen predlog???

Hvala

aja pa še to...kako ste sploh nehale dojiti...najin 1 letnik se dere kot histeričen:(

Zakaj pa potem ukinjaš dojenje?? user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2008 12:13:25   
2 Sraki
Naš se je pri 11M sam odstavil. Mu pa ne dodajam nobenega mleka, ker ga enostavno ne mara. Kar ga dobi je v kašicah zjutraj in zvečer. Po dogovoru z zdravnico pa je svetovala še kakšen mlečni obrok med tednom (ala princip rižev narastek, skutini štruklji ipd.). Sicer pa flašo daš lahko tudi tisto brez cuclja, aventovo non-drop system, pa ga ne boš razvadila.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 16:00:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sju)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 16:31:32   
Naja30
Postopoma. Najprej samo še zjutraj in zvečer, potem samo zjutaj in na koncu en dan nič več. Stara je bila 11m in sem ji začela uvajat km.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?