prenehanje dojenja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sju -> prenehanje dojenja (20.1.2008 8:02:57)

me zanima kako ste po preehanju dojenja nadeljevale z jutranjim mlekom

ne bi ga rada navajala na flaško po kozarčku pa še ne zna

kakšen predlog???

Hvala

aja pa še to...kako ste sploh nehale dojiti...najin 1 letnik se dere kot histeričen:(

urskas -> RE: prenehanje dojenja (20.1.2008 9:46:44)

jaz sem prenehala z dojenjem, ko sta se punci sami odstavili in sem jih na koncu morala siliti za vsak požirek!?! Tako da je počasi mleko samo usahnilo. Zjutraj pa pijemo mleko v avent lončku.

kofetek2010 -> RE: prenehanje dojenja (20.1.2008 9:47:20)

Prvega sem nehala dojit pri 16,5 mesecih (s pomočjo teblet) in je brez problemov pil kravje mleko.

Tamala pa se je sama odstavila pri 8,5 mesecih in je še vedno na adaptiranem mleku (zjutraj na flašo), pa ima že malo čez 2.leti.

Seven* -> RE: prenehanje dojenja (20.1.2008 10:46:09)

IZVIRNO SPOROČILO: sju

me zanima kako ste po preehanju dojenja nadeljevale z jutranjim mlekom

ne bi ga rada navajala na flaško po kozarčku pa še ne zna

kakšen predlog???

Hvala

aja pa še to...kako ste sploh nehale dojiti...najin 1 letnik se dere kot histeričen:(

Zakaj pa potem ukinjaš dojenje?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

2 Sraki -> RE: prenehanje dojenja (20.1.2008 12:13:25)

Naš se je pri 11M sam odstavil. Mu pa ne dodajam nobenega mleka, ker ga enostavno ne mara. Kar ga dobi je v kašicah zjutraj in zvečer. Po dogovoru z zdravnico pa je svetovala še kakšen mlečni obrok med tednom (ala princip rižev narastek, skutini štruklji ipd.). Sicer pa flašo daš lahko tudi tisto brez cuclja, aventovo non-drop system, pa ga ne boš razvadila.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.1.2008 16:00:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Naja30 -> RE: prenehanje dojenja (20.1.2008 16:31:32)

Postopoma. Najprej samo še zjutraj in zvečer, potem samo zjutaj in na koncu en dan nič več. Stara je bila 11m in sem ji začela uvajat km.

Stran: [1]