|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.1.2005 11:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jedilno olje
18.1.2005 11:55:25   
ZARA
...ne - nikol!!
Vedno uporabljam za pecenje Frivito!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jedilno olje
18.1.2005 11:57:22   
kofetek2010
Ne, nikoli ne uporabljam 2x. Cena olja ni tako velika, da bi ga šparala, saj za druge stvari zmečemo kar nekaj denarja stran. :((:zmeden2:

lp
jana73

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jedilno olje
18.1.2005 12:14:19   
kalimero
Sicer nikoli ne cvrem in nimam tega problema, se pa strinjam z Jano73.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jedilno olje
18.1.2005 12:19:04   
Anonimen
Ujej :ups:
Jaz pa tako kot ti Bagi včasih ponucam olje 2x. Seveda pod pogojem, da prejšnjikrat olje ni prežgano ali da česa glih ne zakurim noter :hudicek: Mogoče res ni najboljše ampak zgleda da smo tudi na Gorenjskem ohrni :)-

Res pa je, da tudi mi zelooo malo cvremo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jedilno olje
18.1.2005 12:21:17   
dory
Tudi pri nas ful malo cvremo in ce ze,pa ce ni bilo kej prezgano je ponavad se za 1x...sicer pa, vsaj vem,kaj dobim....v gostilnah pa niti ne vemo kolkrat je slo kej skozi pa ravno tako pojemo :):)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jedilno olje
18.1.2005 12:29:45   
Anonimen
Če se to ne zgodi ravno pogosto, potem po moje lahko. Sicer ni ravno zdravilnega učinka, ampak malo skozi prste se pa tudi kdaj lahko pogleda. Saj otrok verjetno ne poje toliko tega, mi smo pa kdaj še kaj hujšega tudi preživeli.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jedilno olje
18.1.2005 13:34:31   
Gina
Jaz nikoli 2x. Kaj pa vem...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jedilno olje
18.1.2005 13:39:21   
Trebnje
:ups:Men se tud pozna,da sem z Gorenjske.Za pomfri ga večkrat uporabim,od cvrenja pa ga precedim in ga imam za dvakrat.Ne vem,sej ni fora v denarju,mislim,da sem to navado prevzela od našega atija-njemu je tudi vsega škoda,he,he.:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jedilno olje
18.1.2005 14:08:35   
puri
Jaz ga tut 2-krat uporabim, če je še čist lepo, sploh od pomfrija:ups:!

Drugač pa tut mi zlo mal cvremo!:)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jedilno olje
18.1.2005 14:13:20   
Anonimen
Mi smo prej, dokler smo pomfri še cvrli ponavadi 2x uporabli olje za pomfri. Zdej ga pa pečemo samo še v pečici, lepo na 200°C in BREZ olja in je fuuuull dober!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jedilno olje
18.1.2005 14:21:19   
Anonimen
Ja, jaz tudi tako pečem pomfi. Super, pa nič masto in pošpricano. Lepo na pleh in na peki papir, pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jedilno olje
18.1.2005 14:23:01   
Anonimen
Mi ga kar samo stresemo z vrečke:)- na teflonski pekač in v pečico. 20 minut - pa je;)

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jedilno olje
18.1.2005 16:36:34   
frutka_
Mislim, da bi morali olje v katerem cvremo zavreči, ker se v njem tvori neka strupena snov. Ko sem še živela doma in bila super suha ter jedla pomfri OBVEZNO vsaki dan olja nismo zavrgli.Bi bilo predrago...:)-
Zdaj, ko imam svoje gospodinjstvo in spečem kakšne ribje palčke ga zavržem, prav tako po pečenju pomfrija!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jedilno olje
18.1.2005 17:04:42   
Annny
Nikoli 2x.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jedilno olje
18.1.2005 17:24:47   
india
Ja, moram priznat, da pri pomfriju kakor kdaj. če se pa cvre karkoli drugega, pa obveno stran z njim. Ne vem sicer kako bi ravnala s fritezo, a tako, v ponvi, ne vem, raje ga zlijem proč, pa še ne valja se mi nikjer naokoli.
Mogoče preveč kompliciram? :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jedilno olje
18.1.2005 17:46:13   
kimi
mi za cvrenje mesa damo vsakič novo olje,za pomfri pa imamo fritezo in se olje večkrat uporabi

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?