[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2005 11:50:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




ZARA -> Jedilno olje (18.1.2005 11:55:25)

...ne - nikol!!
Vedno uporabljam za pecenje Frivito!!




kofetek2010 -> Jedilno olje (18.1.2005 11:57:22)

Ne, nikoli ne uporabljam 2x. Cena olja ni tako velika, da bi ga šparala, saj za druge stvari zmečemo kar nekaj denarja stran. :((:zmeden2:

lp
jana73




kalimero -> Jedilno olje (18.1.2005 12:14:19)

Sicer nikoli ne cvrem in nimam tega problema, se pa strinjam z Jano73.




Anonimen -> Jedilno olje (18.1.2005 12:19:04)

Ujej :ups:
Jaz pa tako kot ti Bagi včasih ponucam olje 2x. Seveda pod pogojem, da prejšnjikrat olje ni prežgano ali da česa glih ne zakurim noter :hudicek: Mogoče res ni najboljše ampak zgleda da smo tudi na Gorenjskem ohrni :)-

Res pa je, da tudi mi zelooo malo cvremo.




dory -> Jedilno olje (18.1.2005 12:21:17)

Tudi pri nas ful malo cvremo in ce ze,pa ce ni bilo kej prezgano je ponavad se za 1x...sicer pa, vsaj vem,kaj dobim....v gostilnah pa niti ne vemo kolkrat je slo kej skozi pa ravno tako pojemo :):)-




Anonimen -> Jedilno olje (18.1.2005 12:29:45)

Če se to ne zgodi ravno pogosto, potem po moje lahko. Sicer ni ravno zdravilnega učinka, ampak malo skozi prste se pa tudi kdaj lahko pogleda. Saj otrok verjetno ne poje toliko tega, mi smo pa kdaj še kaj hujšega tudi preživeli.




Gina -> Jedilno olje (18.1.2005 13:34:31)

Jaz nikoli 2x. Kaj pa vem...




Trebnje -> Jedilno olje (18.1.2005 13:39:21)

:ups:Men se tud pozna,da sem z Gorenjske.Za pomfri ga večkrat uporabim,od cvrenja pa ga precedim in ga imam za dvakrat.Ne vem,sej ni fora v denarju,mislim,da sem to navado prevzela od našega atija-njemu je tudi vsega škoda,he,he.:ups:




puri -> Jedilno olje (18.1.2005 14:08:35)

Jaz ga tut 2-krat uporabim, če je še čist lepo, sploh od pomfrija:ups:!

Drugač pa tut mi zlo mal cvremo!:)




Anonimen -> Jedilno olje (18.1.2005 14:13:20)

Mi smo prej, dokler smo pomfri še cvrli ponavadi 2x uporabli olje za pomfri. Zdej ga pa pečemo samo še v pečici, lepo na 200°C in BREZ olja in je fuuuull dober!




Anonimen -> Jedilno olje (18.1.2005 14:21:19)

Ja, jaz tudi tako pečem pomfi. Super, pa nič masto in pošpricano. Lepo na pleh in na peki papir, pa je.




Anonimen -> Jedilno olje (18.1.2005 14:23:01)

Mi ga kar samo stresemo z vrečke:)- na teflonski pekač in v pečico. 20 minut - pa je;)




frutka_ -> Jedilno olje (18.1.2005 16:36:34)

Mislim, da bi morali olje v katerem cvremo zavreči, ker se v njem tvori neka strupena snov. Ko sem še živela doma in bila super suha ter jedla pomfri OBVEZNO vsaki dan olja nismo zavrgli.Bi bilo predrago...:)-
Zdaj, ko imam svoje gospodinjstvo in spečem kakšne ribje palčke ga zavržem, prav tako po pečenju pomfrija!




Annny -> Jedilno olje (18.1.2005 17:04:42)

Nikoli 2x.

LP




india -> Jedilno olje (18.1.2005 17:24:47)

Ja, moram priznat, da pri pomfriju kakor kdaj. če se pa cvre karkoli drugega, pa obveno stran z njim. Ne vem sicer kako bi ravnala s fritezo, a tako, v ponvi, ne vem, raje ga zlijem proč, pa še ne valja se mi nikjer naokoli.
Mogoče preveč kompliciram? :zmeden:




kimi -> Jedilno olje (18.1.2005 17:46:13)

mi za cvrenje mesa damo vsakič novo olje,za pomfri pa imamo fritezo in se olje večkrat uporabi




Stran: [1]