Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kvas v prahu, mleko v prahu? 16.1.2008 9:09:15
|
|
|
|
rosen
|
Imam že 7 let aparat in že nekaj časa ne tehtam in ne merim več.Že znam na pamet. Kvas raje uporabljaj suhi,preverjeno je,da je potem kruh boljši. Mleka pa vzameš toliko količino,kot bi sicer dala vode: npr. 2,5 dl mleka, merica in pol soli,malo masla,moko dam po občutku in na koncu dva suha kvasa. Moraš pa večkrat preizkušat, tudi meni od začetka ni vedno ratalo.....srečno.
|
|
RE: Kvas v prahu, mleko v prahu? 16.1.2008 10:02:53
|
|
|
|
honey
|
Meni osebno se tudi zdi kruh boljši, če uporabim suhi kvas. Mleka v prahu pa ne uporabljam, ampak dam navadno mleko. Ampak pri svežem kvasu je tako, da če pečem malo štruco kruha (nivo I) dam mogoče 1/4 kocke, ko pa sem pekla veliko štruco sem dala pa malo manj kot 1/2 kocke. Ampak glede na to, da kruha ne pečem vsak dan, sem ugotovila, da je bolje, če kupim kar suhi kvas, ker sveži se mi pokvari.
|
|
|
|
RE: Kvas v prahu, mleko v prahu? 16.1.2008 21:26:53
|
|
|
|
Maxica
|
Mi imamo tudi aparat od Moulinex. Že od vsega začetka uporabljam suhi kvas, čist brez problema, ne vem, zakaj bi ti rajši svežega? Mleka v prahu pa ne uporabljam. Če je npr. v receptu 270 ml vode in žlička mleka v prahu, jaz dam cca.150 ml mleka, 120 ml pa vode. Kruh nam vedno uspe in je super.
|
| Stran: [1] |
služba po porodniškiMichonne RRAli ste/boste po končani porodniški odšle v službo?Da (
96%)
Ne, ostala sem/bom doma (
4%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!