|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barva oči
17.1.2005 22:36:08   
TaRe*
Mene pa res zanima,kako dolgo se lahko spreminja barva očk:love:.Naša pikica ima nekaj med zeleno,modro,sivo..pa eni pravjo,da še ni taprava barva,da se bo še spremenila:zmeden2:.Res je,da ne vem,če sem že kakega odraslega vidla z takimi očmi,ampak stara je že 6mesecev,tko da me res ne vem...a veste ve?:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   barva oči
17.1.2005 22:38:42   
Pupica
baje da tja do 1 leta se ustali barva.

mogoče se pa učke ne morejo odločit:)-

drugače imam jaz modro sive učke, kadar sem pa jezna pa na zelen potegnejo !!! scary a ne?Moj prav da sm takrat prov kukr ena :muca: :hudicek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   barva oči
17.1.2005 22:45:10   
TaRe*
lahko,da .Jaz skoz navijam za zelene.Moj:love:ima zeleno rjave(tud odvisno,kake je vole),jaz mamčist rjave,Ta.. ima tudi rjave,sivih ,pa modrih pa nobeden nima,zato je malo čudno.
:::da ni slučajno sosedova:zmeden:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   barva oči
17.1.2005 22:48:32   
Pikabu
Našo je prav hecno opazovati, kako se ji spreminjajo, ampak vse kaže, da bodo rjave. Je imela eno tako čudno mešanico barv, da sploh nismo znali določit, zdaj so pa vse bolj rjave.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   barva oči
17.1.2005 23:08:09   
KIRA
pri nas v družini majo vsi spremenljivo barvo, razen mene - jaz imam znotraj svetloplave oz. sive, rob šarenice pa temnejše siv, skoraj zelen. to je težko povedat kake bo imela. lahko da bojo take ostale.
moja je ob rojstvu imela modre, vendar temnejše kot ima zdaj. zdaj ima skoraj čisto take kot jaz. mičken svetlejše mogoče. stara je pa nekaj čez 5 mesecev.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   barva oči
18.1.2005 6:49:53   
dory
Pri nas so bile ze zelo zgodaj izrazito svetlo modre....zdej so postale se malo bolj in dvomim,da se bo se kej spremenilo:)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   barva oči
18.1.2005 7:51:44   
puri
Pravijo, da se spreminjajo do enega leta:zmeden2:

Drugače imam pa jaz sivo, modre, zelene oči!:)

pa pa

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   barva oči
18.1.2005 7:55:24   
Lenny
Pri najinem mulčku se barva sploh ni spremenila in očitno bo ostal modrook :) Jaz imam zelene oči, moj v.d. možek pa eno mešanico med sivo in rjavo. Po katerem kolenu ima pa mali modre očke, še nismo ugotovili :)-

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   barva oči
18.1.2005 8:02:57   
L&F&B
Ja, če je morski volk, ma lahko samo barvo morja, pred nevihto.:love:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   barva oči
18.1.2005 8:47:27   
Teni_
*tare, jaz imam take oči. Neko mešanico med zelenimi, modrimi... pa še malo rumene je zraven. V glavnem čista mešanica.:)-. Mislim, da se do 1 lea barva dokončno spremeni.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   barva oči
18.1.2005 9:10:19   
puncica
Jaz imam zeleno rjavo modre očke, no bolj na rjav vlečejo, moj dragi ima zeleno rjave, tud bolj na rjav vlečejo a glejga :hudicek: naš piščanček ima sivo modre očke:zmeden2: Pojma nimam kako je to ratal, po moje se ji ne bojo več spremenile, ker ma take že kr neki mescev imata pa moja mami modre in od moža mami tud modre očitno so babice tisti krivci za tako lepe očke naše piške :)-:bravo:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   barva oči
18.1.2005 9:17:59   
Anonimen
Moj Tibor je imel dolgo take jekleno sive, ampak sem vedela, da take ne bodo ostale, ker noben odrasel človek nima takih. No, pri enem letu so bile pa že kar lepo rjave. Sicer pa imata moj sodelavec in njegova žena oba rjave oči, otroka pa oba modre. Možno je, sem pa že pozabila (kakšni sedmi razred biologije) kakšna je verjetnost.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   barva oči
18.1.2005 9:27:22   
puncica
Jaz se spomnim da je verjetnost za modre očke najmanjša, ker rjava prevlada nad modro, tako da sem presenečena nad hčerkinimi očmi. Je pa možno seveda. Možno pa tud da se ji bodo spremenile sam po moje na rjavo ne, ker bi mogla bit prevelika sprememba

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   barva oči
18.1.2005 11:23:16   
Nogavička
Naša Hana ima že od rojstva enako barvo oči. So se pa njeni sestrični, ki je 4 mesece starejša spreminjale iz tedna v teden, nekje od 7. meseca pa ima že ves čas isto barvo.

L.p.

Tea

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   barva oči
18.1.2005 11:50:20   
African queen
Moji dve čokoladici imata že od vsega začetka črne...in črne bodo vedno ostale..

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   barva oči
18.1.2005 13:35:03   
Anonimen
Pri nas imajo vsi zelene, sis2 ma bolj sive sicer, jaz imam pa edina od nas 5 modre oz. modro sive- odvinso od volje. Tkarat ponavadi, ko sme full zaspana/se slabo počutim, samo modre oči ven tolčejo:love:

Imasta pa modre oči oba dedka...pa mami je mela modre, ko je bla majhna.

lp,:fis:

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   barva oči
18.1.2005 13:46:23   
dory
Pri nas imajo vsi rjave,razen dedi ima sivomodre...jaz pa spet izjema in zelene :)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   barva oči
18.1.2005 17:53:46   
india
Moja hčera je imela do 5.leta lepe modre, nebesne očke, nakar se ji je eno oko spremenilo v sivo, morda zato,ker ima veko povešeno:zmeden:, a je okulist rekel, da se to marsikomu zgodi!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   barva oči
18.1.2005 17:55:33   
kimi
moj sonček ima že od začetka plave

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?