barva oči (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TaRe* -> barva oči (17.1.2005 22:36:08)

Mene pa res zanima,kako dolgo se lahko spreminja barva očk:love:.Naša pikica ima nekaj med zeleno,modro,sivo..pa eni pravjo,da še ni taprava barva,da se bo še spremenila:zmeden2:.Res je,da ne vem,če sem že kakega odraslega vidla z takimi očmi,ampak stara je že 6mesecev,tko da me res ne vem...a veste ve?:muca:

Pupica -> barva oči (17.1.2005 22:38:42)

baje da tja do 1 leta se ustali barva.

mogoče se pa učke ne morejo odločit:)-

drugače imam jaz modro sive učke, kadar sem pa jezna pa na zelen potegnejo !!! scary a ne?Moj prav da sm takrat prov kukr ena :muca: :hudicek:

TaRe* -> barva oči (17.1.2005 22:45:10)

lahko,da .Jaz skoz navijam za zelene.Moj:love:ima zeleno rjave(tud odvisno,kake je vole),jaz mamčist rjave,Ta.. ima tudi rjave,sivih ,pa modrih pa nobeden nima,zato je malo čudno.
:::da ni slučajno sosedova:zmeden:

Pikabu -> barva oči (17.1.2005 22:48:32)

Našo je prav hecno opazovati, kako se ji spreminjajo, ampak vse kaže, da bodo rjave. Je imela eno tako čudno mešanico barv, da sploh nismo znali določit, zdaj so pa vse bolj rjave.

KIRA -> barva oči (17.1.2005 23:08:09)

pri nas v družini majo vsi spremenljivo barvo, razen mene - jaz imam znotraj svetloplave oz. sive, rob šarenice pa temnejše siv, skoraj zelen. to je težko povedat kake bo imela. lahko da bojo take ostale.
moja je ob rojstvu imela modre, vendar temnejše kot ima zdaj. zdaj ima skoraj čisto take kot jaz. mičken svetlejše mogoče. stara je pa nekaj čez 5 mesecev.

dory -> barva oči (18.1.2005 6:49:53)

Pri nas so bile ze zelo zgodaj izrazito svetlo modre....zdej so postale se malo bolj in dvomim,da se bo se kej spremenilo:)

puri -> barva oči (18.1.2005 7:51:44)

Pravijo, da se spreminjajo do enega leta:zmeden2:

Drugače imam pa jaz sivo, modre, zelene oči!:)

pa pa

Lenny -> barva oči (18.1.2005 7:55:24)

Pri najinem mulčku se barva sploh ni spremenila in očitno bo ostal modrook :) Jaz imam zelene oči, moj v.d. možek pa eno mešanico med sivo in rjavo. Po katerem kolenu ima pa mali modre očke, še nismo ugotovili :)-

L&F&B -> barva oči (18.1.2005 8:02:57)

Ja, če je morski volk, ma lahko samo barvo morja, pred nevihto.:love:

Teni_ -> barva oči (18.1.2005 8:47:27)

*tare, jaz imam take oči. Neko mešanico med zelenimi, modrimi... pa še malo rumene je zraven. V glavnem čista mešanica.:)-. Mislim, da se do 1 lea barva dokončno spremeni.

LP,
Mojca:rozica:

puncica -> barva oči (18.1.2005 9:10:19)

Jaz imam zeleno rjavo modre očke, no bolj na rjav vlečejo, moj dragi ima zeleno rjave, tud bolj na rjav vlečejo a glejga :hudicek: naš piščanček ima sivo modre očke:zmeden2: Pojma nimam kako je to ratal, po moje se ji ne bojo več spremenile, ker ma take že kr neki mescev imata pa moja mami modre in od moža mami tud modre očitno so babice tisti krivci za tako lepe očke naše piške :)-:bravo:

Anonimen -> barva oči (18.1.2005 9:17:59)

Moj Tibor je imel dolgo take jekleno sive, ampak sem vedela, da take ne bodo ostale, ker noben odrasel človek nima takih. No, pri enem letu so bile pa že kar lepo rjave. Sicer pa imata moj sodelavec in njegova žena oba rjave oči, otroka pa oba modre. Možno je, sem pa že pozabila (kakšni sedmi razred biologije) kakšna je verjetnost.

puncica -> barva oči (18.1.2005 9:27:22)

Jaz se spomnim da je verjetnost za modre očke najmanjša, ker rjava prevlada nad modro, tako da sem presenečena nad hčerkinimi očmi. Je pa možno seveda. Možno pa tud da se ji bodo spremenile sam po moje na rjavo ne, ker bi mogla bit prevelika sprememba

Nogavička -> barva oči (18.1.2005 11:23:16)

Naša Hana ima že od rojstva enako barvo oči. So se pa njeni sestrični, ki je 4 mesece starejša spreminjale iz tedna v teden, nekje od 7. meseca pa ima že ves čas isto barvo.

L.p.

Tea

African queen -> barva oči (18.1.2005 11:50:20)

Moji dve čokoladici imata že od vsega začetka črne...in črne bodo vedno ostale..

Anonimen -> barva oči (18.1.2005 13:35:03)

Pri nas imajo vsi zelene, sis2 ma bolj sive sicer, jaz imam pa edina od nas 5 modre oz. modro sive- odvinso od volje. Tkarat ponavadi, ko sme full zaspana/se slabo počutim, samo modre oči ven tolčejo:love:

Imasta pa modre oči oba dedka...pa mami je mela modre, ko je bla majhna.

lp,:fis:

dory -> barva oči (18.1.2005 13:46:23)

Pri nas imajo vsi rjave,razen dedi ima sivomodre...jaz pa spet izjema in zelene :)

india -> barva oči (18.1.2005 17:53:46)

Moja hčera je imela do 5.leta lepe modre, nebesne očke, nakar se ji je eno oko spremenilo v sivo, morda zato,ker ima veko povešeno:zmeden:, a je okulist rekel, da se to marsikomu zgodi!

kimi -> barva oči (18.1.2005 17:55:33)

moj sonček ima že od začetka plave

Stran: [1]