|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testenine
13.1.2008 11:56:49   
jaša2
večkrat sem že zasledila, da imate zakosilo pašto, pa me zanima, kdaj ste začele dajat testenine in kako jih pripravite?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testenine
13.1.2008 12:49:18   
hariba
Uvajat sem jih začela pri 6 mesecih riževe rezance v juhi po 7.mesecu pa z glutenom. Najprej brez jajčne.Pripravila sem na začetku zvezdice z haše omako iz mletega puranjega mesa in zelenjave. Zakuhala sem jih tudi v govejo ali zelenjavno juho . Zdaj pri 9 mesecih dam v juho domačo ribano kašo, špgete uporabljam pa kar navadne iste kot za nas

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 13:10:53   
jaša2
ampak takrat ste najbrž žeimeli zobke? kr moja je 8M, pa šenič nima.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 14:33:34   
mateyka
a pri 6-7 mesecu testenine spasiraš? naša nima nč zobkov in si ne predstavljam kako bi to drugaš lahko jedla. torej - a testenine uvedeš, ko ma zobke, al jih pasiraš pred tem - kako je s tem?

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 14:59:00   
mentos
ali pozna katere zvezdice za v juho brez jajc. Naša je alergik na jajca in mleko.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 15:16:47   
kristinaj
plasmon ima paštko od 4m naprej. jaz kar v mineštrco vkuham.... sedaj ko imamo 9m ji dam pa tudi paštko z maslom....
paštke so zelooo majhne, ne rabiš zobkov, ker imajo dlesni za to in tudi ne pasirat, ker so zelooo majhne in jih kar popapcajo skupaj z mineštrco....

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 16:03:21   
nerka
jaz sem v tusu nasla rezance za juho brez jajc med bio izdelki.. mi smo tudi na jajca alergicni. kar se tice ostalega kakih spagetov oz makaronov pa se ne dajem nic..  bom pa kmal

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 16:18:09   
jaša2
nerka, kako boš pa pripravla makarone in špagete?

mateyka je že zgoraj zastavla vprašanje, a te rezance, bolnjske pašte in podobno spasirate, ko še nimajo zobk al jim nistedajale tega, dokler niso imeli zobk?
res me zanima, ker naša je pri 8M še brez zobk, pa bi ji rada ponudla čimbolj raznoliko hrano,

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 16:31:54   
hariba
Jaz sem na začetku testenine zmiksala z omako vred z paličnim mešalniko zdaj pa ne več. Samo pred kuho špagete nalomim na bolj drobno. Ima pa zdaj naša pri  9 mesecih že  6 zob. Tudi v špru imajo pri zdravi hrani drobne rinčice brez jajc, pa tudi  tanke rezance brez glutena

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 19:10:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 20:51:08   
nerka
IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

nerka, kako boš pa pripravla makarone in špagete?

glede na to da moj tud se nima zob bom zmiksala a ne.. sej gre tko, sej drugac ne more.. nevem.. naj povejo tiste k majo iskusnje..user posted image  

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 22:31:40   
Anonimen
Naša ma pri enajstih mesecih tri zobke, pa ji še pasiram, npr. riževe rezance sploh, ker so taki dolgi, navadne jajčne testenine, une čist ta drobne, pa smao pretlačim z vilico, če ji, pa zraven še jušno zelenjavo. dam npr. v juhici

(odgovor članu nerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2008 18:20:51   
Naja30
Testenine - kupila sem tiste čisto majhne zvezdice, ki jih ni treba pasirat. Prvič sem ji jih dala po 7m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2008 18:34:29   
kaya2007
plasmon ima paštko od 4m naprej. jaz kar v mineštrco vkuham.... sedaj ko imamo 9m ji dam pa tudi paštko z maslom....
paštke so zelooo majhne, ne rabiš zobkov, ker imajo dlesni za to in tudi ne pasirat, ker so zelooo majhne in jih kar popapcajo skupaj z mineštrco....

hmmm ja, ampak so z glutenom na žalost. pa tudi za našo user posted image  niso dovolj majhne, ona bi imela bolj spasirano.

kako spasirate, da niso testenine pocaste in čudne? men so ratale kot malta user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2008 8:51:41   
januskica
naša tudi nima zobkov (8 mes.) ... oz. ravno včeri ji je prvi prikukal ven user posted image ... in ji pribl. 14 dni že dajem testenine - zvezdice. ji dam kar od barile in so tako mehke, da res ne rabi zobkov. zadnje čase sem pa začela hrano tlačit z vilico in ne pasirat, saj ji je hrana očitno tako bolj okusna in jo še raje poje (brokoli, cvetača, ...). glede glutena pa ... nam so pri zdravniku svetovali, da začnem z glutenom pred 9 mesecem oz. kar kmalu po 6 mes. lp

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.1.2008 11:08:31   
Kati81
No naša bo v četrtek 8 mesecev in že skoraj cel mesec je testenine od barile zvezdice in risoni, ki niso nič spasirani ali zmiksani samo skuhani, dodana zelenjava, malček kisle smetane in včasih meso, pa vse lepo poje brez problema, pa nima zob da bi grizla, za to imajo dlesni in si jih tako utrjujejo. Je pa tudi skuhan riž in nič ne gledam kakšen je tisti, ki je pač doma in ji ga tudi ne miksam, tudi mesek ji lepo samo na drobno narežem n to je to.

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2008 17:55:04   
kaya2007
za to imajo dlesni in si jih tako utrjujejo

ja, bi bilo super, če bi si jih tudi naša hotla utrjevati user posted image  pri nas mora biti vse zmiksano v nulo, drugače ne je...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2008 10:40:41   
lilka
Jah pri naši 9M more tudi bit vse spasirano, kruh je, če ji ga dam v roko in jabolko tudi, kar je pa na žlici more bit pa zelo spasirano. Jaz ji testenin ne morem dajat, ker jih noče, sem jih skuhala in spasirala ampak jih bolj zreže kot spasira in tako koščkasto pride in blo variante da jih poje. Torej bom mogla počakat in še večkrat probat, če bo jedla....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

NESPEČNOST OTROK PO NOČI
MAMICA TREH

RAZLOGI ZAKAJ JE NESPEČNOST OTROK PONOČI?

VASA MNENJA (59%)

KAKO RAVNATI (41%)

Število vseh glasov: 76

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!