neli08
|
zdravo, punce, vsem hvala za odgovore in predloge . Saj našmu pobu banca ni premajhna, če bi v njej sedel; mi ga mamo v polležečem položaju, pol pa brca in se zadeva v vse robove. Pa kopamo ga zaenkrat na spraznjeni previjalni mizi v spalnici (ravno zaradi hrbta; kopava ga oba z možem, on ma pa sploh po nesreči bol probleme s hrbtenico) in je kar mokro po mizi, ko se kopanje zaključi - zato bi ga rada prestavla v kopalniško bano, da bo tam lahko užival v vodnih radostih, jaz pa ne bom slabe volje, ker bo vse polito. jasno, da morš bit pri umivanju skoz poleg otroka (to sem tud pri starejšem sinu - 3 1/2 leta, pa tud če se samo tuširamo in se vmes mal sam igra). V ta velki bani pa kar mal cvikam, da bi mela malega brez česarkoli (brez male bance, fliperja ...), ker se mi zdi, da je bolj nevarno, da se mi prekucne v vodo (tud če ga držim, ker v vodi ful uživa; predvidevam, da se mu bo kar smejalo, ko bo prišel v ta veliko bano z več vode), v tem fliper stolčku pa se mi zdi, da je najbolj stabilen, ker ga ograjca ščiti (ker nima tok prostora okol sebe kot v plastični banci al pa če bi sedel sam v bani), roke maš tud mal bol proste in se lahko pol z njim tud mal igraš. križ pa v bani boli tko al drugač, ker pač visiš noter, pa še otroc ponavadi tko uživajo, da se čas kopanja kar zna podaljšat. pa mal sm tud jaz razmišljala, da bi dala oba otroka skupaj v bano (malega potem s fliperjem), da bi se skupaj zabavala - jaz pa bi umila enega potem še drugega. ma kakšna izkušnje s tem, ali je to za mlajšega otroka predivje, ker moj starejši je kar živahen v bani. lp
|