|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč otrok
17.1.2005 8:33:06   
Vera*
Povejte mi punce,koliko so "pridni" vaši otroci?Moj Roki mi hoče pomagati čisto pri vseh opravilih.Pomiva posodo,pometa,briše prah.........Sedaj sem mu v flašo kjer so bila čistila nalila vodo,da lahko šprica in briše.Če mu rečem da bo mamica sama to naredila,joče.Sva zadnjič pospravljala,pa sva ravno obiske dobila.So gledali in je rekel stric:ja Roki a še pospravljat moreš?Joj kako mi je blo hudo,ker vem kako je moj sin srečen če mi lahko pomaga.Kako pa kaj vaši otroci?:sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč otrok
17.1.2005 8:38:40   
Anonimen
Jao, ne oziraj, kaj pravijo drugi. Če otrok uživa pri opravilih, hvala bogu, vsaj lahko narediš, on pa se zraven zamoti. Sicer pa mislim, da večina otrok rada "pomaga".

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč otrok
17.1.2005 8:39:31   
Anonimen
Ampak si pa ponosna, priznaj?! Saj imaš za kaj biti! To, da hoče otrok pomagati, je ena najlepšihl lastnosti v tem obdobju (v prvih letih). Ti ga kar hvali, kako je priden in hodi en meter nad tlemi, ker imaš tako zlatega sina.
Tudi moj velikokrat vpraša, mami, a magam? Pa ga seveda vedno vključim v "igro".

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč otrok
17.1.2005 8:43:08   
Lenny
Tudi najni mali "pomaga" kjer mu le pustiva. No, priznati moram, da pri določenih stvareh že prav zares pomaga: polni ali prazni pralni stroj, briše prah, odnese smeti v koš, pospravlja copate,.... kakorkoli, normalno je, da mulčki posnemajo odrasle in poskušajo pomagati.
Kar se pa komentarjev žlahte tiče: pri nas je v te namene moj v.d. tast, ki veselo komentira, da pri hiši samo otrok dela, pa kaj ga mučimo, pa .....
Najboljši recept: pri enem ušesu noter - pri drugem pa ven!
Lp :)

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč otrok
17.1.2005 8:46:13   
tjaga
Ja včasih so prav neverjetni. Moj ta večji se tudi rad loti pomaganja. Res da je star 5 in pol let, pa vseeno, dišijo mu vsa "odrasla, bolj moška" dela. Da bi svojo sobo pospravil to pa ne. Spomladi recimo neizmerno uživa na vrtu, kjer svojo energijo sprošča z okopavanjem, s svojim traktorjem in prikolico odvaža kamenje in travo ali pa očiju pomaga "šraufat", pa beliti. Samo da je napacan. No ženska opravila mu žal niso pri srcu :((:((:(( , tako da kar se tega tiče pa ta malo čakamo :)-:)-:)- .

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč otrok
17.1.2005 8:52:48   
nejcko
Naš tudi zelo rad pomaga- sesa, ko pomivam posodo, briše pult, pa zelo rad pripravi mizo pred kosilom, skratka, česar se lotim, je takoj zraven. To je popolnoma normalen pojav, s tem se otrok uči, na žalos pa jih slej ko prej mine.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?