Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 19:04:22
|
|
|
|
nanka
|
Imam Gorenje pralni stroj z 1500 obrati, pa perem največ na 900 obratov, ker sem že pri 1200 imela občutek, da imam lokomotivo v kopalnici. V 4 letih sem imela že dva servisa, tako da se mi je Gorenje precej zameril. Nikoli več, enkrat je bilo dovolj. Naslednji sigurno ne bo Gorenje, najbrž bo kar Bosh.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 19:05:53
|
|
|
|
melanija
|
Candy- a zagotovo ne kupim več - smo meli toliko problemov z njim da je groza. Še Gorenjev pralni stroj nas je razočaral - v letu in pol so nam že manjali ležaje, zgornji pokrov, posodo za prašek, rebra v bobnu. Tako da za v bodoče ne vem kaj bomo kupovali.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 19:13:38
|
|
|
|
Nasy
|
Saj to je isto kot z avtom, eni imajo ful slabe izkušnje z eno znamko, drugi ga ne zamenjajo za nič na svetu. Mi imamo indesitov pralno sušilni in mi je kar ok, le malo glasen je. Vsakič, ko kaj kupujemo, se ukvarjamo s tem vprašanjem, kateri znamki zaupat. Počasi že postajajo ponaredki tako dobri, da ni nujno, da je samo original najboljši. Upam, da bo vse ok, kar pač boste izbrali!
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 19:24:26
|
|
|
|
Peteršilj
|
pralni pa sušilni sta Gorenje, pomivalni pa je Candi. Okvare, pa kak pač naletiš.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 19:36:36
|
|
|
|
Gina
|
Nikoli več gorenje, preslabe izkušnje z raznoraznimi stroji. Daleč najslabša opcija, neprestana popravila, pa neprestan boj ali bodo prišli popravit, ali bodo sploh priznali njihovo napako, sem vrgla denarja stran na ta način ogromno. candi tudi ni glih najboljši, niti zdaj, ko ga je hoover prevzel, čeprav ti povem, da moj sušilec, hooverjev čist ok dela. Jaz bi kupila bosha, brez nadaljnega, me še nikdar ni pustil na cedilu pri nobenem stroju.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 19:39:49
|
|
|
|
ciciban
|
Jaz sem na nad Gorenjem razocarana-smo po 5.letih zamenjali pomivalni stroj-ta nam je vsako leto vsaj enkrat crknil.Vem pa za vec takih primerov in sem prepricana,da ne gre za slucaj.Tudi plata pri stedilniku nam je sla,pa tudi vem za vec primerov,tako da jaz na gorenje ne prisegam vec.Mi je pa zal,da je tako!
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 21:03:57
|
|
|
|
Naja30
|
Gorenje - kovačeva kobila je vedno bosa. Pralni imamo Beco, neka no name firma kao, ampak je super. Gorenje se je kar naprej kvaril, še ko je nov bil. Sušilni pa Bosch in je tudi super.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 21:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
candy je bil včasih neka huda firma..dan današnji je pa skos večje sranje - potrejno od serviserja pralnih strojev! sama imam sušilca in pralni whirlpool ki je dokaj zveneče ime. s prlacem ni problemov, sušilc mi je pa crknu že ž krat! tako da sem popolnoma razočarana ostalo belo tehniko imam pa že v drugem stanovanju vse od BEKO in sem navdušena. cena ubijalsko nizka napram ostalim znamkam, kjer plačaš predvsem ime..notr je itak povsod isto sranje! velikokrat se neki stroj dela v isti tovarni za 3 različne firme (vem, ker sem delala v firmi, kjer smo delal ožemalnike citrusov za philips, bosch, ufesso, pa še kero firmo in vem kašni deli so not..isti povsod!) cena končnega produkta pa seveda druga! po dolgem klepetu z našim serviserjem sem izvedela to, da če imaš možnost nakupa bekota ali pa recimo matrixa in dobiš 5 letno garancijo - recimo za beko vem da jo daje GA potem sploh nimaš kaj pomišljati. produkt je tko pocen, da ga 5 let če je res kej narobe servisiraš brezplačno - garancija, če se pa pol pokvar ga pa sam še ****neš u smeti, ker rezervni deli pri vseh strojih so pa tko dragi (umetno navite cene namerno!) da se ti na lastne stroške zadeve ne splača več servisirat ampak greš kupit novga. poleg tega je BEKO ogromna proizvodnja v turčiji (potrejno tudi od mojega očeta, ki jo je vidu in se na tovarne precej spozna), pa tudi s serviserjem sva o tem debatirala pa še z marsikom. beko je gigant v turčiji ki prodira na EU z blazno hitrostjo. in lahko rečem vsaj kukr ga js poznam že ene 7 let z njim še nisem imela problemov..se prav je tudi kvaliteta ok. matr sem nardila reklamo, lohk bi me kdo kej plačov :P
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 12.1.2008 21:36:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Gorenje pralni in sušilni stroj uporabljam cca 6 let. Pralni stroj ima 1500 obratov, ponavadi je nastavljeno na 1350 ali 1200. Zadnjič je sicer crknil, ampak sem izbrskala iz filtra zoknček za mobi in spet dela kot je treba! Sušilec je bil par let tudi previjalna mizica . V glavnem zelo zadovoljna z Gorenjem ! Doma imajo pomivalca Indesit in so tudi kar zadovoljni. Glede pokvarljivosti aparatov- verjetno je dostikrat vmes pač smola in ne serijsko določena znamka.
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 14.2.2008 14:52:18
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina . Jaz bi kupila bosha, brez nadaljnega, me še nikdar ni pustil na cedilu pri nobenem stroju. Enako,vsekakor bosh
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 14.2.2008 15:05:20
|
|
|
|
urskas
|
Pri nas imamo od gorenja pečico, kuhalno ploščo. hladilnik in pralni stroj in v 5 letih še nimam slabe izkušnje. Pomivalni imamo Candy tudi b.p., Mikrovalovko ne vem, zamrzovalno skrinjo pa LIebher (ne vem kako se napiše). Nad ničemer se zaenkrat ne pritožujem
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 14.2.2008 20:21:44
|
|
|
|
luka jan
|
Pri nas imamo vse bolj ali manj od Gorenja. Smo zelo zadovoljni, tako da bomo pri njih tudi ostali. Vse dela zaenkrat fajn, tu in tam kakšno manjše popravilo, druga pa nič. Imeli pa smo kuhalno ploščo od Zanussija, vendar smo verjetno dali več za popravilo, kot pa je bila vredna. Smo zamenjali za Gorenjevo steklokeramično in smo spet zadovoljni . Upam da bo tako tudi ostalo.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 14.2.2008 21:06:09
|
|
|
|
Skabi
|
Meggi, moja mama ima vse od gorenja. SUšilec je star že enih 10 let, pa je čist fajn, štedilnik, hladilnik, vse okej. Moj gorenje pralni stroj je crknil po osmih letih, ko je dal čez dva mala otroka in 4 odrasle ljudi. jaz sem zdaj kupila pol strojev od gorenja (pečica, plošča, napa), nekaj od whirpoola (hladilnik, pomivalc) in electroluxa (pralni stroj, zmrzovalnik). Kako delajo, še nimam pojma, upam, da v redu. SUšilca še nimam, ko bo, bo pa gorenjev. Pri vseh strojih je bil taglavni pogoj A energetski razred in ena normalna cena. Imela sva možnost za Bosha - lahko bi kupila s 15% popustom, pa nisva, ker sva recimo gorenjevo pečico dobila cenejšo (brez popusta) in z veliko več funkcijami. Pojdi v merkur, ko bo tam delala prodajalka darja (blond, bolj mala). Ta se ful spozna, si vzame čas in vse fajn razloži - kar je v redu in kaj ni. Midva sva vse kupila pri njej. Škoda, ker sva tak mučkali in ti nisem dala tistega kupona za januarski popust. Ga imam še zdaj doma
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 16.2.2008 16:06:50
|
|
|
|
Sofi
|
Siemens in Bosch
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 17.2.2008 13:21:35
|
|
|
|
taly82
|
Midva imava skoraj vse aparate od Gorenja.. in moram reči, da sva zelo zadovoljna z njimi.. ni nobenih problemov..
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 17.2.2008 14:07:04
|
|
|
|
N _ B
|
Nad Gorenjevim pralnim strojem sva full razočarana. Star je 6 let in mislim da edino bobna in ohišja še nismo menjali. Sva ge pred mesecem dni že hotela prodat, ko so šle še krtače in ležaj na motorju, vendar naju je potem serviser nekako prepričal, da ga sedaj, ko je pa res že skoraj vse zamenjano, nima smisla prodajat. No, pred dnevi se je začel oglašat ležaj . Takrat sva šla malo za novega vprašat in v kar nekaterih trgovinah sva dobila info, da imajo pri Gorenjevih pralnih strojih več kot 30% reklamacij. Trenutno pa so ljudje najbolj zadovoljni z Boschem. Naslednji bo definitivno Bosch. In cenovno je kar tam tam z Gorenjem. Aja, pa glede centrifuge. Pravijo, da četudi ima stroj 1800 obratov je priporočljivo pranje do 1000 obratov. Največ okvar je ravno zaradi prevelikih obratov in je stroj preobremenjen. Zakaj jih pa potem delajo?
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 17.2.2008 21:18:37
|
|
|
|
TIA22
|
Jaz sploh ne gledam na znamko. Gledam na funkcionalnost!!! Vzrok: Sama sem delala v tovarni in smo delali za siemens, bosch in gorenje. Vse je bilo enako, moč motorja, kvaliteta je bila enaka, ko pa je izdelek prišel na prodajne police, pa je bila razlika v cenah več kot očitna! Tako da plačujemo samo firmo
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 17.2.2008 21:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni Gorenje dobro dela.
|
|
|
|
RE: Zaupanje v znamke strojev 17.2.2008 21:24:25
|
|
|
|
lex
|
candya nikoli več, mam sušilc, pa sva ga imela 2x celega narazen ni nič bolje. Suši ful dolgo (za 1 pralni stroj porabim 2x ful timing), cvili ker pridejo plastična kolesa direkt na boben. Je kondenzacijski, pa morem imet vseeno okno odprto, ker drugač mam celo kopalnico mokro. Razmišljam, da ga bom lifrala in mkupila whirpool, tako ima že pralni stroj in je super, pa kolegica ma tega sušilca in nikjer nobene vlage. Da ne pravim o tem da mi cote smrdijo ko jih dam iz sušilca (takoj po pranju)
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.