Skabi -> RE: Zaupanje v znamke strojev (14.2.2008 21:06:09)
|
Meggi, moja mama ima vse od gorenja. SUšilec je star že enih 10 let, pa je čist fajn, štedilnik, hladilnik, vse okej. Moj gorenje pralni stroj je crknil po osmih letih, ko je dal čez dva mala otroka in 4 odrasle ljudi. jaz sem zdaj kupila pol strojev od gorenja (pečica, plošča, napa), nekaj od whirpoola (hladilnik, pomivalc) in electroluxa (pralni stroj, zmrzovalnik). Kako delajo, še nimam pojma, upam, da v redu. SUšilca še nimam, ko bo, bo pa gorenjev. Pri vseh strojih je bil taglavni pogoj A energetski razred in ena normalna cena. Imela sva možnost za Bosha - lahko bi kupila s 15% popustom, pa nisva, ker sva recimo gorenjevo pečico dobila cenejšo (brez popusta) in z veliko več funkcijami. Pojdi v merkur, ko bo tam delala prodajalka darja (blond, bolj mala). Ta se ful spozna, si vzame čas in vse fajn razloži - kar je v redu in kaj ni. Midva sva vse kupila pri njej. Škoda, ker sva tak mučkali in ti nisem dala tistega kupona za januarski popust. Ga imam še zdaj doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]
|
|
|
|