|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trip trap stolček stokke
12.1.2008 13:50:57   
ema82
Mi smo včeraj za našega 14 mesečnika nabavili stokke-jev trip trap stolček z varovalom in blazinico zdaj pa nikakor ne morem naštimat varovala in višine poličk tako da bi ga lahko v stolček dala sedet brez da dam varovalo prej dol in tudi piše v navodilih da lahko otroka daješ v stolček do tretjega leta brez da odmikaš varovalo,če pravilno naštimaš višino poličk.user posted image Je pa zelo težko odmikati varovalo iz zatičev,nevem ali zato,ker je nov in še ni zrahljan ali se bo vedno tako težko odmikalo,jaz sama sploh ne morem dat varovala gor pa dol!user posted image
Mi lahko prosim tiste ki imate ta stolček poveste kako vam funkcionira stolček,na kateri višini ste imele poličke pri tej starosti in če ste dajale vsakič ko ste otroka posedele v stolček varovalo posebaj gor?
Hvala za pomoč,sem namreč čist obupana,ker smo tolk denarja dali za stolček pa ga sploh ne morem uporabljat!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trip trap stolček stokke
12.1.2008 14:24:58   
tt79
Mi imamo ta stolček že od šestega meseca in sem ful zadovoljna z njim. Je pa res da sem vedno in za vsak obrok snela varovalo in ga nato namestila. Glede na to, da je vaš star že 14 mesecev se ne sekirat, ker boš varovalo potrebovala le še kak mesec, dva.

Mi smo ji pri 16 mesecih spodno poličko našimal tako da lahko iz tal stopi nanjo in se potem sama vsede na sedalo, tako da od takrat dalje varovala sploh več nimamo.

Aja, sedalo pa imamo že od začetka na čisto zgornji reži!user posted image

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trip trap stolček stokke
12.1.2008 14:27:01   
tt79
No še to...varovalo je res kar teko naštimatuser posted image ampak se navadiš. Najlažle je, če se postaviš ob rob stolčka, z nogo zafiksiraš stol da ne drsi in potem snameš varovalo. Velko sreče in močiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: trip trap stolček stokke
12.1.2008 14:35:46   
dskubin
Jaz moje jemljem ven brez varovala snemat. No, tavelik varovala itak nima več - tvoj ga tudi kmalu ne bo rabil. Uštimano mamo pa tko, da je zgornja polička čim višje, da je otrok ko sedi - oz. njegove nogice tik pod mizo (pri nas je to tadruga reža od zgoraj dol za dveletnika in najvišja za 10 mesečnico, sta pa oba bl pri tamajhnih), tadrugo pa tako, da ima nogice lepo naslonjene gor, ko sedi (tko, da ima pod kolenom približno kot 90%).

Aja, varovalo je tudi pri nas res trdo, ker ga jemljem ven samo takrat, ko stolček čistim, če je slučajno umazan tam pri straneh pri varovalu. V vrtcu pa so šla varovala ven zelo na lahko, tko da se po moje razrahlja malo, če ga konstantno odštekavaš.

_____________________________

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: trip trap stolček stokke
12.1.2008 16:23:01   
Geja
Hojla,

Mi imamo varovalo vseskozi gor. In tudi pri ta večjem smo ga imeli kar do 2 leta.
Poličko pa imam tako naštimano da ima na njej nogice...
Je pa stolček res zakon in ga ne zamenjam za nič drugega user posted image user posted image
jaz osebno najraje sedim tudi na njem user posted image user posted image user posted image

Geja

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: trip trap stolček stokke
13.1.2008 16:36:41   
SašaR
Mi imamo tudi varovalo skozi gor (oziroma ga sedaj nimamo več). Poličko za sedeti smo imeli naštimano tako, da se je lepo dalo dati otroka notri in ven. Dajali pa smo ga od zadnje strani noter in ven in vedno je bilo OK. Je pa polička za seedeti bila bolj notri (ne preveč ven), ker sicer ne bi to tako šlo.

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: trip trap stolček stokke
16.1.2008 10:17:29   
taška30
Hm, to mi je ful čudno. Jaz sem tastarejšo od 7.meseca do 18.meseca, ko smo sneli varovalo, dajala noter, ne da bi snemala varovalo.user posted image  Tamalo zdaj tudi.
Naredim pa tako: postavim se za stol, otroka držim z desno roko pod pazduho, z levo nacentriram nogice, tako da grejo lepo mimo varovala noter.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?