trip trap stolček stokke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


ema82 -> trip trap stolček stokke (12.1.2008 13:50:57)

Mi smo včeraj za našega 14 mesečnika nabavili stokke-jev trip trap stolček z varovalom in blazinico zdaj pa nikakor ne morem naštimat varovala in višine poličk tako da bi ga lahko v stolček dala sedet brez da dam varovalo prej dol in tudi piše v navodilih da lahko otroka daješ v stolček do tretjega leta brez da odmikaš varovalo,če pravilno naštimaš višino poličk.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Je pa zelo težko odmikati varovalo iz zatičev,nevem ali zato,ker je nov in še ni zrahljan ali se bo vedno tako težko odmikalo,jaz sama sploh ne morem dat varovala gor pa dol![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Mi lahko prosim tiste ki imate ta stolček poveste kako vam funkcionira stolček,na kateri višini ste imele poličke pri tej starosti in če ste dajale vsakič ko ste otroka posedele v stolček varovalo posebaj gor?
Hvala za pomoč,sem namreč čist obupana,ker smo tolk denarja dali za stolček pa ga sploh ne morem uporabljat!




tt79 -> RE: trip trap stolček stokke (12.1.2008 14:24:58)

Mi imamo ta stolček že od šestega meseca in sem ful zadovoljna z njim. Je pa res da sem vedno in za vsak obrok snela varovalo in ga nato namestila. Glede na to, da je vaš star že 14 mesecev se ne sekirat, ker boš varovalo potrebovala le še kak mesec, dva.

Mi smo ji pri 16 mesecih spodno poličko našimal tako da lahko iz tal stopi nanjo in se potem sama vsede na sedalo, tako da od takrat dalje varovala sploh več nimamo.

Aja, sedalo pa imamo že od začetka na čisto zgornji reži![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




tt79 -> RE: trip trap stolček stokke (12.1.2008 14:27:01)

No še to...varovalo je res kar teko naštimat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ampak se navadiš. Najlažle je, če se postaviš ob rob stolčka, z nogo zafiksiraš stol da ne drsi in potem snameš varovalo. Velko sreče in moči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




dskubin -> RE: trip trap stolček stokke (12.1.2008 14:35:46)

Jaz moje jemljem ven brez varovala snemat. No, tavelik varovala itak nima več - tvoj ga tudi kmalu ne bo rabil. Uštimano mamo pa tko, da je zgornja polička čim višje, da je otrok ko sedi - oz. njegove nogice tik pod mizo (pri nas je to tadruga reža od zgoraj dol za dveletnika in najvišja za 10 mesečnico, sta pa oba bl pri tamajhnih), tadrugo pa tako, da ima nogice lepo naslonjene gor, ko sedi (tko, da ima pod kolenom približno kot 90%).

Aja, varovalo je tudi pri nas res trdo, ker ga jemljem ven samo takrat, ko stolček čistim, če je slučajno umazan tam pri straneh pri varovalu. V vrtcu pa so šla varovala ven zelo na lahko, tko da se po moje razrahlja malo, če ga konstantno odštekavaš.




Geja -> RE: trip trap stolček stokke (12.1.2008 16:23:01)

Hojla,

Mi imamo varovalo vseskozi gor. In tudi pri ta večjem smo ga imeli kar do 2 leta.
Poličko pa imam tako naštimano da ima na njej nogice...
Je pa stolček res zakon in ga ne zamenjam za nič drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
jaz osebno najraje sedim tudi na njem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Geja




SašaR -> RE: trip trap stolček stokke (13.1.2008 16:36:41)

Mi imamo tudi varovalo skozi gor (oziroma ga sedaj nimamo več). Poličko za sedeti smo imeli naštimano tako, da se je lepo dalo dati otroka notri in ven. Dajali pa smo ga od zadnje strani noter in ven in vedno je bilo OK. Je pa polička za seedeti bila bolj notri (ne preveč ven), ker sicer ne bi to tako šlo.




taška30 -> RE: trip trap stolček stokke (16.1.2008 10:17:29)

Hm, to mi je ful čudno. Jaz sem tastarejšo od 7.meseca do 18.meseca, ko smo sneli varovalo, dajala noter, ne da bi snemala varovalo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tamalo zdaj tudi.
Naredim pa tako: postavim se za stol, otroka držim z desno roko pod pazduho, z levo nacentriram nogice, tako da grejo lepo mimo varovala noter.




Stran: [1]