taška30
|
Jaz pa sem mnenja, da mali izsiljuje in to fejst. Verjetno ga res daje ljubosumje, ampak zdaj ste pač štirje in to bo moral sprejet slej ko prej. 3,5 ni več tako mala starost, da ne bi razumel stvari. Če se mu čez dan in pred spanjem dovolj posvečate in ga crkljate, ne rabiš imet slabe vesti. Torej, jaz bi ubrala hard varianto. IZVIRNO SPOROČILO: PIAF zdaj se dere, dokler ni nekdo od naju v sobi dokler ne zaspi. Seveda se dere, ker točno ve, da če se bo dovolj dolgo drl, bo eden od vaju prišel k njemu. 2-3 dni naj se dere zaman, četrti dan se najbrž ne bo več, ker bo vedel, da iz te moke ne bo kruha. Seveda če je prehudo, greš k njemu, mu poveš, da je treba spat (z bolj strogim glasom), ga polubčkaš in greš. No in ko se začne dret: mamiii, grem v njegovo sobo in ga odpeljem k nama. Včerj sem mu rekla, zakaj se mora dret?! pa reče, ker bi rad spal pri nama. Pa saj gre spat vsak dan potem k nama, a on se še vedno dere. Glede tega, bi pa postavila ultimat (že pred spanjem, pa ponoči mu še 1x poveš): če bo tiho, lahko spi pri vama, če se bo drl, bo šel v svojo posteljo, ker vaju bolijo ušesa. In točno tako bi naredila. 20x če je treba. Glej, itak se dere, itak si neprespana, pač reskiraš še par noči za to. Če ti tole pije zadnje atome moči, moraš nekaj narediti. Že zaradi tamale, da si naslednji dan kolikortoliko spočita. No, jaz bi tako naredila.
|