|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beograjska specialiteta
10.1.2008 17:28:50   
sonce21
....ali kako naj dam naslov. V glavnem zadnji mi jeden izmed prijateljev razlagal, da je v Beogradu jedel specialiteto, ki je zgledala nekako takole: hlebec približno 1/2kg kruha in v njem so bili čevapčiči in sir (to je bilo skupaj pečeno). Zanima me kako se temu reče (mislim da je nekaj na o....user posted image ). Če bo pa katera dodala še kakšen recept, bom pa zelo vesela......mogoče še marsikdo drug, ki sem mu sedaj naredila skomineuser posted image .
Lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beograjska specialiteta
10.1.2008 18:12:31   
Anonimen
Ali je to lepinja s čevapčiči?
Ups ni, ker je sir gor.

(odgovor članu sonce21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 18:17:07   
Anonimen
user posted image

Tukaj poglej pod slanimi jedmi- Lepinja sa kajmakom

http://kozarackikuhar.blogger.ba/arhiva/2007/11/05#1206469

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 18:36:45   
Anonimen
Pozdravljena.

To, kar nam zdaj ti delaš lušteuser posted image  je lepinja s čevapčiči in sirom, ali pa z kajmakom. A še tega nikoli nisi jedla? Pri nas v Mariboru imamo božanske. Recepti za pravo lepinjo pa so ponavadi skrivnost- v mesu naj bi bila tudi jagnjetina.

aspirinčica

(odgovor članu sonce21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 18:39:12   
Anonimen
Ali nisem tega napisala?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 18:53:52   
sonce21
ja seveda sem jedla lepinje (njamiuser posted image ), ampak to zgleda kot kolač kruha, v njem je pa meso in sir, nič ni prerezan. Lahko bi bil kruh presenečenjauser posted image . kind lady tebi pa hvala za izčrpno poročilo, tole stran sem pa spravila med priljubljene, tale lepinja zgleda prav slastno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 23:31:32   
Barbs
Sonce21 - ćevapi u somunu

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?