|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako prepričati partnerja...
15.1.2008 11:13:08   
spps
Bomo že pregurale,tako ali pa drugače -vsaka s svojimi težavami.Skupaj nam bo uspelo,včasih je dovolj tudi vzpodbudna beseda nekoga,čeprav ga ne poznaš.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 51
15.1.2008 13:55:29   
sasa78
Živjo punce!

Eni nas zastopiji, drugi ne, pa kaj čmo! Katka in vse ostale - ne obupat!!!

Sej je moj tud men reku da ne - pa še premišljuje - pa vem, da se bom na koncu vpisala je ne pričakujem maja.  V srcu vem da bo tako.

Moški so včasih še bolj otročji od otrok. Pa kaj! Jim je vse oproščeno.

Ne jim preveč težit (1x na 14 dni je dovolj da samo omeniš).

Pri men je bilo takole:
ni hotel pospraviti previjalne v klet - pa sem ga vprašala če čaka na 3 dojenčka (pa se je samo nasmehnil in dodal - jaz pa neuser posted image user posted image user posted image )
pa ni hotel pospravt posteljce - sm jo mogla jaz user posted image - sem mu isto rekla
na koncu sem mu jaz začela govorit, da nimamo avto dovolj velik za tri, pa sem jaz avto prodala in ga zamenjala. Zdaj lahko komot vozim 3 otroke.
sem mu prejšni teden po pomoti nastavla eno cunjco od dojenčka - pa jo je en čas kar v roki nosil, pol pa govoril ene 15 min, kaj vse se spomni s to cunjcouser posted image - smo jo imeli pri prvem sončku in drugem - tako, pol sem mu pa rekla, da se mu oči svetijo in vprašala če je želja še po enem, PA JE BIL SAMO TIHO.user posted image Vem da si tudi on želi pa noče prizati.

Zato punce v akcijo. Navijam za vasuser posted image user posted image

lp

previjalko imamo pa še zmeraj v spalnici user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 52
16.1.2008 7:48:21   
katka11
jutro!
tud mi nismo previjalne in posteljice vrnili k smo mel sposojeno (ker pac ne rabijo in bi jo itak prodali), ampak smo jo peljali k mojim starsem. user posted image
no sej vceri sva pa spet mela pogooooovooooor dolgo v noc, tko, da sem dons vsa zalimana. pogruntala pa nisva nic novega. no ja sva to, da bo moral en popustiti in da se bo treba odlocit, ker pac se ne da kr tko neki zivet, da en misli eno drugi pa drugo in zivi vsak po svoje. me je pa presenetil s tem, da pravi, da ful o tem premisljuje ceprav ne zgleda. men se je tud zdel, da o tem premisljuje samo takrat kadar mu jaz kaj recem, pa vendarle pravi da ne.
sva se pa prav lepo pogovorila, iskreno. oba sva povedala svoje obcutke, cist po resnic in tud ugotovila, da morava najti skupno pot.
skratka treba se bo odlocit in se pol sprijaznit s tem. vsaj vedla bom kako in kaj lahko pricakujem.
ampak user posted image , pravi moj, da ce me bo to osrecilo je pac tud on pripravljen to naredit zame. sam to ni bil zakljucek, ker sem pac tud jest nemu povedala, da mi pa ni do tega, da bi se pol zarad tega midva oddaljila in podobno.
no ja mislim, da bi se mogla ta stvar v nasi druzini v kratkem casu iskristalizirati...
upam na najboljse!
drzte pesti!
punce lep dan!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.