Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 9.3.2008 9:57:03
|
|
|
|
Pikica5
|
Čestitke Blustar lepo nosečnost in zdrvega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 9.3.2008 9:59:33
|
|
|
|
aqua77
|
Blustar, ! Iskrene čestitke!!!!!!!! Bravo tudi za atija!!!!!!!!! Uživajta v sladkem pričakovanju malega škratka!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 20.3.2008 16:47:20
|
|
|
|
ataner
|
Pozdravljene! Erin - tebe se najbolj spomnim, saj smo si stale ob strani že od M ne pričakujem oktobra! Verjetno ste me že malo pozabile, ker sem vas kar "zanemarila", vendar ni bilo namerno. Vidim, da je himna ostala enaka. Odločila sem se, da se vam malo javim, saj sem vam dolžna! Nosečnost poteka dobro, zelo hitro rastemo namreč. Upam, da vas je ta čas čimveč zagledalo lepe +!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?