Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 27.2.2008 17:12:09
|
|
|
|
jabi babi
|
aja mam še eno vprašanje ;ali so vsi testi enako učinkovit¨i?nekatere pravijo da je najbolj točen CB?? ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 27.2.2008 18:14:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ta cb test bi naj pokazal nosečnost že prvi dan izostanka oz. tudi z večernim urinom, ker pri ostalih bi naj delal test z jutranjim urinom pa ne takoj prvi dan izostanka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 27.2.2008 18:32:33
|
|
|
|
tasa.m
|
No mene pa je obiskala . Tako, da grem v novi krog, no jutri bom že boljše volje.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 27.2.2008 18:35:56
|
|
|
|
*Mišika*
|
tasa.m - sj bo bolje, bomo pa zato drug mesec gledale pluske
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 27.2.2008 18:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
tasa.m - ti se kar najokaj, potem pa v nove boje! Želim ti, da jo marca pa res ne bo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 27.2.2008 19:02:39
|
|
|
|
neyka7
|
ojla punce! Jaz se javljam po dolgem času . Ni bilo nič časa od prejšnjega tedna...tudi brati vas nisem mogla, ker sem imela poln urnik , tko da nič ne vem kaj je novega . Moram vam povedati, da me pobarvajte na živo MODRO barvo... se je ulila med vikendom . No, gremo pa v nove boje... Vsem, ki jih je obiskala , enga velikega , vse ki ste pa zagledale , pa lepo nosečnost in zdravega .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 9:46:30
|
|
|
|
sharona
|
živjo punce :) sem nova in sem vas že malo brala - v glavnem teme o ovulaciji, zdaj pa se vključujem v vašo družbo, ker vas bom najbrž kaj rabila ... včeraj mi je test pokazal + (sicer imam res srečo, nama je ratalo v prvo) prvi znaki ... to bi napisala, ja, k vem, da je mene tud to najbolj zanimalo: - boleče prsi (cele) - bolečine v trebuhu kot pri PMS - zdaj pa še hud glavobol upam, da bo vse ok ... držim pesti za vse ostale, ki še čakate :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 9:47:03
|
|
|
|
lunica 85
|
ANONIMNA:čestitke in čim manj slabosti TAŠA.M: ne obupaj in se vidmo v marcu skupaj za napad v roza barvo ČETUDI BOSTE DELKALE TEST CB GA RAJE DELAJTE ZJUTRAJ SAJ JE TAKRAT NAJVEČ TEGA HORMONA KER ČEZ NOČ POČIVAMO,ČEZ DAN PA VBEDNO NEKAJ DELAMO IN SE TI HORMONI PORABLJAJO Z URINOM.ZATO RAJE VSE TESTE DELAJTE ZJUTRAJ S PRVIM URINOM
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 9:50:59
|
|
|
|
lunica 85
|
NO SHARONA TO JE PA RES VESELA NOVICA DA SI SE PRAVKAR VPISALA IN ŽE +.ŽELIM TI VELIKO LEPEGA IN DA BI SEDAJ NAVIJALA ZA NAS KI SI ŽELIMO ZAGLEDATI TA MAGIČNI+.VSE NAJ NAJ IN ZDRAVEGA
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 9:54:50
|
|
|
|
sharona
|
hvala :) tudi jst držim pesti zate lunica ;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 9:57:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sharona živjo punce :) sem nova in sem vas že malo brala - v glavnem teme o ovulaciji, zdaj pa se vključujem v vašo družbo, ker vas bom najbrž kaj rabila ... včeraj mi je test pokazal + (sicer imam res srečo, nama je ratalo v prvo) prvi znaki ... to bi napisala, ja, k vem, da je mene tud to najbolj zanimalo: - boleče prsi (cele) - bolečine v trebuhu kot pri PMS - zdaj pa še hud glavobol upam, da bo vse ok ... držim pesti za vse ostale, ki še čakate :) čestitam
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 9:58:23
|
|
|
|
spps
|
žIZVIRNO SPOROČILO: tasa.m No mene pa je obiskala . Tako, da grem v novi krog, no jutri bom že boljše volje. tasa.m upam,da si danes že boljše sedaj pa med marčevske borke
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 10:13:54
|
|
|
|
tasa.m
|
Hvala vam punce, res te super , sem dons poklicana G pa so me naročili šele 3. aprila, ker se bojim, da imam kakšne ciste, imela sem neke vodne izcedke , če se bodo pa še pojavljali, pa lahko pridem prej . Ko bo minila , pa gremo spet v akcijo in bo spet lušten .
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 10:19:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Hvala vam punce, res te super , sem dons poklicana G pa so me naročili šele 3. aprila, ker se bojim, da imam kakšne ciste, imela sem neke vodne izcedke , če se bodo pa še pojavljali, pa lahko pridem prej . Ko bo minila , pa gremo spet v akcijo in bo spet lušten . ja,upam,da je zdravstveno stanje ok-pr men je že skoraj konec,pol pa akciija
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:07:08
|
|
|
|
Arual
|
Živjo. Jaz je kao jutri ne bi prIčakovala, ampak vem da je ne bo. Mi je G sprožil ovulacijo že skor na koncu cikla. Sem jemala klomifen od 16. dne cikla dalje. Tako da sedaj čakam, da se ne prikaže nekje marca. Tako da me lahko zbrišete. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:40:28
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Zdravo punce! Ker imam obcasne motnje na internetu(se ne priljucuje) se vam oglasam sele sedaj. Hvala vsem ki ste drzale pesti zame, vedar me je danes obiskala tako da... ta mesec nic ne bo. Ni mi vseeno, nisem pa tudi prevec razocarana,saj sem nekako globoko v sebi tudi to pricakovala. Zaenkrat bom ustavila konje, in bom samo navijala za vas, sama pa se bom posvetila sluzbi,ki jo nastopim v pon. Potem pa cez kake tri mesece bom pa se spet vam pridruzila in takrat intenzivno zacela v nizkem startu z bojem za . Anonimna tebi pa zelim srecno in zdravega ! CESTITAM! Sedaj pa se vse ostale dajte narest test in nas razveselite!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Neyka, srečna zvezda Sharona - tebi pa čestitke! Moji prvi znaki za so tudi bili glavoboli, ki so do nekje 20. tedna umirili.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:45:19
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m No mene pa je obiskala . Tako, da grem v novi krog, no jutri bom že boljše volje. . Taši, držim pesti za marec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:48:48
|
|
|
|
lunica 85
|
naj te ta ne spravi v slabo voljo.Vedno ni pravi trenutek za tisto kaj si želimo.Kot tudi pri meni ni bilo leto in pol.sedaj pa upam da bo.No bo ko bo pravi čas zato in upam da kmalu.Bomo držale pesti da se potem čez tri mesece odločita z dragim za ,da bo šlo brez zapletov in da se boš lahko čim lažje in hitreje vključila v službo ki te čaka.Saj pravijo da je bolje met prej redno službo ptem je pa prostor za ,saj ga moreš imeti s čim preživljati.Zeno plačo se dandanes ne da preživet. lp in ne obupaj saj smo me RRovke tle.držimo pesti in podpiramo ena drugo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:48:54
|
|
|
|
Tiki55
|
srecna_zvezda , zate sem še posebej žalostna Naj ti bo fajn v novi službici, pa se spet vidimo v novih bojih! Srečno!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 11:50:22
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 srecna_zvezda , zate sem še posebej žalostna Naj ti bo fajn v novi službici, pa se spet vidimo v novih bojih! Srečno! Hvala ti Tiki55 upam da mi bo vse ratalo-sluzba in potem takoj za tem ! Tebi pa tudi res mocno iz srca zelim da cimprej zagledas da se bomo lahko veselile s teboj!!! Pa saj bom tu da lahko navijam za vas!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 12:12:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 srecna_zvezda , zate sem še posebej žalostna Naj ti bo fajn v novi službici, pa se spet vidimo v novih bojih! Srečno! Hvala ti Tiki55 upam da mi bo vse ratalo-sluzba in potem takoj za tem ! Tebi pa tudi res mocno iz srca zelim da cimprej zagledas da se bomo lahko veselile s teboj!!! Pa saj bom tu da lahko navijam za vas!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 12:20:49
|
|
|
|
emina83
|
dan! tasa, srecna_zvezda, neyka, , ne dajte se, sej bo kmalu bolje! držim pesti, da se vam vse super izide!!! sharona tebi pa čestitke in svaka čast, da sta z uspela že v prvo! čim več takih še!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 12:24:42
|
|
|
|
sharona
|
hvala punce za čestitke in lepe želje in tako lepo dobrodošlico, res :) vsem želim, da čimprej ugledate + ... emina: ja, res je bilo hitro ... ampak imamo to nekako v familiji ... babica, mami, teta, sestrična ... vse v prvo :D
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 28.2.2008 12:25:42
|
|
|
|
emina83
|
aja, še to jabi babi s testi je pa pri men blo tkole: v prvi sem delala baby check( v taki zeleni embalaži), zdej sem pa najprej delala kr enga levega iz muellerja, mislim da je bil njihove znamke, danes pa še spet baby check, sam da sem si potrdila + tko da jaz tudi mislim da je boljše test delat z jutranjim urinom, tko kot so že ostale punce povedale!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?