študentka Mici
|
Jaz pa še nimam otročka, ampak spravljam stvari, ko sva začela z mojim skupaj hodit. Nimam spravljenega vsakega listka, ampak en vžigalnik, ki sem ga dobila za prvo novo leto, zapakiran/nov kondom, ki mu je sicer že potekel rok uporabe, ampak je enak/isti ( ne vem kaj je prav) tistemu, s katerim sva prvič, seks kocko, ki sem jo dobila kar tako, pa še kaj bi se našlo... pa od vseh valentinčkov do sedaj (2006,2007)... meni je to zelo lepo, ko lahko čez leta gledaš kaj si zbral, vsaka stvar te spominja na kaj posebnega.... Za otroke pa tudi mislim shranjevat stvari, ker je to res lep spomin. Men je hudo, ker nimam nič, razen 4 slikic, ko sem bila še dojenček in nekaj slikic, ko sem bila pri krstu, potem pa do male šole nič, ker moji niso imeli fotoaparata... oz. je bilo bolj hudo, ker sta gradila hišo in ni bilo denarja za take stvari.