|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce, jaz sem tako občutljiva!!!
13.1.2005 7:42:35   
Udb
Jutro!

Na :duda: se trudiva 9 mesecev. Vsakič sem grozno žalostna, ko ne uspe. Saj veste, kakšen je občutek, ko že 100-tič narediš test, ki se izkaže za negativnega!! In potem poslušam take izjave: JA kaj pa še vidva čakata? A ne mislita imeti otrok? Ja, saj vidva sta pa verjetno prezaposlena za otroke?.... in podobne

In vsakokrat mi gre na jok!!! Kako so ljudje tako neobčutljivi? A nikoli ne pomislijo, da imajo mogoče nekateri probleme z zanositvijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.1.2005 7:46:18   
lucika
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:; pa en veeeeeelik objemček!

saj samo dobro mislijo. je pa taka stvar, da ne mors rect, nehajte, saj delamo. ko se ti pa srce para zraven. ampak pol ko pa bo uspelo, pa tud ne bos mogla isto sekundo na balkon, pa se dret jeeeeeeeee uspelo je. taka cudna tema je, ko jo vsi v sebe tiscimo. hvala bogu za rr, tu se da malo izpovedat, pa je kar boljse, ne?

kaj si v sluzbi?

lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2005 7:49:01   
Udb
Točno to - oni dobro mislijo - ampak ne pomislijo na probleme! Jaz sem že zdavnaj sklenila,da tega vprašanja ne bom NIKOMUR zastavila!!

Ja, sem v službi! Pa ti? Iz kje pa si?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2005 7:51:41   
Darja*
Jutro!

Tudi jaz lahko rečem, da sem na istem kot ti. Mene tudi kar naprej spračujejo: Kaj pa vidva čakata?
In tudi jaz imam obdobje občutljivosti in slabe volje.
To smo pa tipične ribice. Občutljive in nežne.

Glavo pokonci!
Upanje ostaja!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate!

Darja

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2005 7:58:33   
lucika
jaz sem trenutno doma. ze eno leto:(
zato me tolko bolj grabi za:duda:, mam časa na pretek. in ga ne bi rada zapravila z gledanjem v luft, potem pa skupaj sluzba in nosečnost. ko pa imam zdaj čas za uživat, če že mora tako biti.
nisem se predstavila dol: 27 let (do valentinovega), mož 33; doplomirana ekonomistka na soncni upravi RS,najraje imam svojega moža in svojo:kuza:, pa prijatelje. opažam pa, da me meče iz tira vse tole. me malo živčno dela ta nenosečnost, pa iščem vse živo, tudi napake na prijateljih. pa me to moti, pa ne znam pomagat. ali je tako obdobje, al pa planeti niso v pravi vrsti. al pa je z mano kaj narobe. ker z vsemi naenkrat ne more bit:)
kaj se...? aja, iz stajerske sem, pol poti med celjem in mariborom.
lp

drzi se

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2005 8:03:32   
Udb
Kako to, da za eno leto? Verjamem pa da ti je potem še težje - če bi bila jaz doma bi se mi zmešalo (se mi že zdaj meša!!). Tako rabim ful zaposlitve. No, saj imam službo, pa šolo, pa en kup dodatnih dejavnosti. Pa še vseeno samo o :duda: razmišljam!

Drugače sem pa 23, moj možek 28. Sem pa gim.maturantka. Nimam kužka, imam pa 3 mucke (moje pipike)!:muca:
Moje prijateljice še ne razmišljajo o otročkih, zato se z njimi težko o tem pogovarjam - me ne razumejo (tudi moje žalosti ob neuspehih, ne).

sem pa iz NM.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2005 8:12:31   
lucika
uf, midva sva komaj spravla skupaj druzbo za novo leto:) sva ze tolko stara, da imajo vsi okoli otroke. nisem grdo mislila, ampak tak sva razmisljala, da je to najina zadnja priloznost, da se znorimo, ker bomo drugo leto verjetno imeli:duda:, upam vsaj, pa da je pametno vsako priloznost izkoristit. ampak jaz se nocem pogovarjat o tem. verjetno je ze katera opazla, da ko enkrat zacnem, ne morem nehat. pa bi zacela gnjavit vse okol sebe, ko pa ne bi nic bilo, pa drugi mene. ni prava kombinacija, pa sem raje tiho...sem ze itak komaj tasco utisala, ko mi je trobila o dojenckih ze od dva meseca po tistem, ko sva z možem zacela hodit. skupaj sva osem let in pol, ves kak sem se naposlusala... takrat mi je slo zelo nazivce...kako leto nazaj sem se se sprasevala, ce je kaj narobe z mano, ker si se nisem zelela otrocka, zdaj pa fuuuuuuuul.
vidis, kak me zanese....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2005 8:14:29   
Skye
Moram priznati, da tudi jaz, dokler se nisem odločila, oziroma dokler si sama nisem zaželela :duda:, niti približno nisem vedela, da je idealna situacija, ko zanosiš takoj, ko si to zaželiš zelo redka. Da je ogromno parov, ki se trudijo leto in več pa jim enostavno ne uspe in se morajo v končni fazi zateči po zdravniško pomoč. Pač sem naivno mislila, da ko bom ukinila KT, bom noseča.

Čeprav sama nikoli nikomur nisem direktno postavila vprašanja, "kaj zdaj, a še ne mislita imeti otrok ipd." sem to dostikrat pri sebi razmišljala...moram
priznati:(

Zdaj ko pa sem sama v situaciji, da delamo na :duda: in ko sem se tej temi bolj posvetila pa vidim, da dostikrat ni stvar v tem, da si nekdo otroka ne želi, oziroma je prezaposlen, ampak ima enostavno probleme z zanositvijo.

Zato mislim, da ljudje, ki postavljajo takšna vprašanja niso neobčutljivi, temveč samo nevedni, oziroma niso nikoli imeli problemov kar se tega tiče.

Dovolj mojega filozofiranja

Lep dan vam želim, in da čim prej ugledate :modri::roza:

Skye

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2005 8:28:07   
Udb
Saj je verjetno res, da pač nimajo takih izkušenj in so samo nevedni. Ampak če bi mogoče kdaj pomislili na druge...ne vem mogoče sem pa samo jaz taka, da razmišljam o čustvih drugih ljudi... SAJ sem vam rekla da sem PREOBČUTLJIVA!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2005 8:45:55   
lucika
hej udb, ugani, kaj sem pravkar delala? test uničla. ena črtica....:( ne vem, al se naj jočem, al upam dalje. se boma skupaj? mi pa hudic ni dal mira....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2005 9:02:47   
Kinokija
Šment, IB. Ampak dokler ni M..:miska::miska::bravo:...Kateri dan ciklusa si že? (imam že vse pomešane vas punce) :zmeden2:
Hehehe, potem ni bilo nič od peglanja.... ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2005 9:14:36   
lucika
peglam ja...heheh, pa pri vsaki drugi majci mal gor pokukam. gre lazje. pa se na elektru bojo veseli.:)
30 dan. po navadi do takrat dobim. se pa je naredlo, da je blo ful prej ali pa ful kasnej...tak, da...
dokler ne pride :hudicek:je se ok, ja. ampak, ce gledam kako je vedno, jo bom dobla cez...20 minut. vedno pol ure po testu, da mi je ful glupo.
sem nasla lekarno, ko posiljajo po povzetju. zaj pa ne vem,. ce se bolj splaca dat jurja, pa mi pripeljejo teste, al pozret slino in it v naso lekarno...hmmm.
fejst fejst upam, da ne bo nic z:hudicek::hudicek:; mogoce je res prehitro. test mam romed.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2005 9:55:18   
Anonimen
Ma udb...ljudje ne mislijo nič slabega..saj ne vejo za tvojo situacijo.Je pa hudo take pripombe poslušat to vem.

Čim manj stresa..malo manjkrat teste delat in imet več zaupanja vase in naravo slej ko prej bo ratalo ko boš najmanj pričakovala..jaz držim pasti!!!!

Neva6:rozica:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2005 10:43:47   
Andy13
Udb,
tudi sama mislim, da ljudje ne mislijo nič slabega, eni pa enostavno ne morejo iz svoje kože in se vtikajo v druge. Pri meni je bilo tako, da so spraševali in kdaj sebosta poročila, inko sva se, spet in kdaj bosta imela otroka in vem, da se bo to nadaljevalo, ko bom imela otroka in kdaj bo drugi...eni so zelo firbčni.

Dejstvo je, da šele, ko se zavedaš, da ima veliko ljudi probleme z zanositvijo, tega vprašanja ne postavljaš kar tako. Ljudi lahko velikokrat prizadeneš, zato na taka vprašanja odgovorim, vse ob svojem času.

Srečno! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2005 13:39:16   
mirka
Oj! oprosti ke rte mogoče motim ampak imam eno vprašanje v zvezi s testom CB. Kako veš da je negativen- kakšne črte so se ti pokazale?
Meni je bil tist stari boljši, zdaj pa kar en plus ,..ma brezveze.

Sem kupila že dva pa še vedno nič nevem. imam prvo navpično in drugo tudi. pa nobenega plusa.

Prosim za odgovor in hvala, pa lep dan še naprej!

:rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2005 13:43:39   
pupika
Če bi bil test negativen potem v prvem kvadratku ne bi bilo navpične črte ampak bi bila vodoravna. Pri meni se je vodoravn avidela takrat ko j ebil test negativen, sedaj ko je bil papozitiven, pa vodoravne skoraj ni bilo videt.

Joj kolk je tvoja mala fletna.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2005 13:47:00   
KIRA
to pa zelo dobro poznam in vem kako boli. jaz ti držim pesti, da bo čimprej klapalo in boš tudi ti srečna :nosecka:. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2005 13:55:42   
bebi
Andy 13 se popolnoma strinjam s tabo, jst jim rečem enako kot ti: vse ob svojem času.

Pri enih ljudeh enostavno ni nikoli konca vprašanj z začetkom KDAJ? Sama se ne menim za menja drugih. Oni itak vedno najbolj vedo kdaj naj bi bilo kaj dobro za naju, kaj bi morala storiti ob določenem času...
Kdaj bova to in ono... je izključno najina stvar.

udb ne si preveč k srčku jemati, kar ti ljudje govorijo, njihovih izjav ne jemelji preveč osebno, pa se boš veliko bolje počutila :)

lp bebi :rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.1.2005 17:54:47   
Ada
Te čisto razumem. Midva sva imela ss lani, dva meseca sva počakala, od takrat poskušava in nič... pa me ljudje kar naprej gnjavijo- si že noseča? Zakaj pa ne? Saj prvič je uspelo! Mogoče pa je kaj narobe... itd. :(
Grozno se počutim in včasih se mi res zdi, da ne bo nič.
Kot je rekla že Tinča, to ni fer. Moja sestra je prvič zanosila nenačrtovano, drugič pa takoj, ko so se odločili.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?