Skye -> punce, jaz sem tako občutljiva!!! (13.1.2005 8:14:29)
|
Moram priznati, da tudi jaz, dokler se nisem odločila, oziroma dokler si sama nisem zaželela :duda:, niti približno nisem vedela, da je idealna situacija, ko zanosiš takoj, ko si to zaželiš zelo redka. Da je ogromno parov, ki se trudijo leto in več pa jim enostavno ne uspe in se morajo v končni fazi zateči po zdravniško pomoč. Pač sem naivno mislila, da ko bom ukinila KT, bom noseča. Čeprav sama nikoli nikomur nisem direktno postavila vprašanja, "kaj zdaj, a še ne mislita imeti otrok ipd." sem to dostikrat pri sebi razmišljala...moram priznati:( Zdaj ko pa sem sama v situaciji, da delamo na :duda: in ko sem se tej temi bolj posvetila pa vidim, da dostikrat ni stvar v tem, da si nekdo otroka ne želi, oziroma je prezaposlen, ampak ima enostavno probleme z zanositvijo. Zato mislim, da ljudje, ki postavljajo takšna vprašanja niso neobčutljivi, temveč samo nevedni, oziroma niso nikoli imeli problemov kar se tega tiče. Dovolj mojega filozofiranja Lep dan vam želim, in da čim prej ugledate :modri::roza: Skye
|
|
|
|