|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj vzglavnik?
1.1.2008 20:22:15   
livia
Imamo punčko staro 20 mesecev. Do sedaj je s brez vzglavnika.
Zdaj sva pa zmožem začela ramišljati kaj, če bi ji ga kupila in sicer predvsem zato, ker ko se pride zjutraj crkljat k nama v posteljo ali če popoldn odspi v najini postji, vedno leži na mojem vzglavniku. daj pa ne vem, ali se ji zd samo fajn, da me oponaša, ali bi ga res potrebovala.
Kje se sploh kupi vzglavnike za tamale. Midva imava hitexovega, pa razmišljam, da bi ga tudi njej tam kupila, če ni previsok.
Kdaj ste pri vas uvedli vzlavnike in kje ste jih kupili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj vzglavnik?
1.1.2008 21:21:09   
Alfabeta
Mojemu sinu sem ga hotelu kupiti pri 2 letih in ko sem v Baby centru spraševala ali jih imajo me je trgovka skoraj nahrulila, da tako majhnemu otroku se ne da vzglavnika, šele pri 5 letih, nič prej.

Jaz sem mu potem kupila pri 3.5 letih in sicer takega, da izgleda kot da je zelo visok, v resnici pa ko se vležeš,  ležišče glave pade skoraj do postelje. Mali je pa zelo zadovoljen z njim. Kupila sem ga pa v Veletekstilu.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2008 21:32:30   
karmy
moj ima vzglavnik od enih 10 mesecev naprej, in pol se je samo še višal vzglavnik..naprej je seveda mel tistega čist skor nizkega, in z leti sem samo še malo višala da je spal.. ni bilo problemov

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2008 22:36:15   
Bonnie_RR
Mi imamo tist vzglavnik, ki je samo kak cm visok, je bil pa kupljen v kompletu (posteljnina, odeja, vzglavnik, zaščitna obroba). Stari smo pa 22m. Vzglavnik ima nekje od 10m.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 9:33:17   
dory
Pri skoraj 4-ih letih spi brez vzglavnika...sam pravi,da mu je tako še najbolj fino..

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?