kdaj vzglavnik? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

livia -> kdaj vzglavnik? (1.1.2008 20:22:15)

Imamo punčko staro 20 mesecev. Do sedaj je s brez vzglavnika.
Zdaj sva pa zmožem začela ramišljati kaj, če bi ji ga kupila in sicer predvsem zato, ker ko se pride zjutraj crkljat k nama v posteljo ali če popoldn odspi v najini postji, vedno leži na mojem vzglavniku. daj pa ne vem, ali se ji zd samo fajn, da me oponaša, ali bi ga res potrebovala.
Kje se sploh kupi vzglavnike za tamale. Midva imava hitexovega, pa razmišljam, da bi ga tudi njej tam kupila, če ni previsok.
Kdaj ste pri vas uvedli vzlavnike in kje ste jih kupili?

Alfabeta -> RE: kdaj vzglavnik? (1.1.2008 21:21:09)

Mojemu sinu sem ga hotelu kupiti pri 2 letih in ko sem v Baby centru spraševala ali jih imajo me je trgovka skoraj nahrulila, da tako majhnemu otroku se ne da vzglavnika, šele pri 5 letih, nič prej.

Jaz sem mu potem kupila pri 3.5 letih in sicer takega, da izgleda kot da je zelo visok, v resnici pa ko se vležeš,  ležišče glave pade skoraj do postelje. Mali je pa zelo zadovoljen z njim. Kupila sem ga pa v Veletekstilu.

karmy -> RE: kdaj vzglavnik? (1.1.2008 21:32:30)

moj ima vzglavnik od enih 10 mesecev naprej, in pol se je samo še višal vzglavnik..naprej je seveda mel tistega čist skor nizkega, in z leti sem samo še malo višala da je spal.. ni bilo problemov

Bonnie_RR -> RE: kdaj vzglavnik? (1.1.2008 22:36:15)

Mi imamo tist vzglavnik, ki je samo kak cm visok, je bil pa kupljen v kompletu (posteljnina, odeja, vzglavnik, zaščitna obroba). Stari smo pa 22m. Vzglavnik ima nekje od 10m.

Lp

dory -> RE: kdaj vzglavnik? (2.1.2008 9:33:17)

Pri skoraj 4-ih letih spi brez vzglavnika...sam pravi,da mu je tako še najbolj fino..

Stran: [1]