|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponarejen fondi
31.12.2007 8:41:35   
saraja
Dobro jutro!!

NAmesto pravega fondija bi jaz malo eksperimentirala. Pa ne se smejat! KEr imam doma tiste zadeve, ko lahko daš na mizo da pogreješ jedi, bi jaz to uporabila kot fondi, dala bi pač gor eno drugo posodico. Ali bi to delovalo? Če me razumete? Naredila bi pa čokoladnega. Pa kak postopek je, pa kako čokolado? Nasvete prosim!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponarejen fondi
31.12.2007 13:19:14   
Suzi*
hm, verjetno bi delovalo, ker čokolado bi itak prej stopila na štedilniku, pol pa daš svečke pod posodo na mizi, pa je. Jaz še nisem delala čokoladnega, sem pa brala, da se meša čokolada in mleko, pa mogoče malo sladke smetane daš noter, da je ravno prav gosto, da ne teče, zraven pa različno sadje, za pomakanje. mnjam, se mi kar sline cedijo.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ponarejen fondi
31.12.2007 16:47:34   
willma
Mislim, da zna dobro delovat, če bo le dovolj topolote na dnu posodice.
Morda kašno posodo s tanjšim dnom?
Kar se tiče posotpka:
Meni osebno je najboljši čokoladni fondi, ko se dela z gostim sokom in ne z mlekom. Je boljšega okusa pa še sama si lahko izbereš okus gostega soka.
Koliko česa pa daš ti pa žal ne morem povedat, jaz naredim tako:
prižgem svečko pod posodico,
čokolado nalomim,
nalijem 1/2 dcl sokca mal počakam, da se segreje in začnem vanj metat koščke čokolade ter sproti mešam, ko je dovolj gosto pa neham dodajat čokoladco, če pa naredim pregosto pa dolijem še par žlič sokca.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ponarejen fondi
2.1.2008 23:34:59   
borovnička
Saraja, si naredila "ponarejen" fondi?user posted image  Mal pozno verjetno, ampak jaz pripravim čokolado na štedilniku in šele potem jo nalijem v skodelico od fondija. Itak tolk dolg ostane topla, da jaz niti ne prižigam svečke, ker se začne spodej kar smodit, tko da bi lahko fondi mela praktično v vsaki posodici.

Za čokolado pa čist enostavno in ful dobro... navadna temna čokolada + malo margarine ali masla + sladka smetana. Njamiiiii

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?