|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Savne
30.12.2007 12:22:26   
fretica
živjo,ali je kdo pozna kakšno res dobro savno v Lj. Je že kdo bil v savni Fanči na rudniku? Sem se komaj preselila v Lj. pa nič še ne poznam?
hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 1.1.2008 21:56:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Savne
30.12.2007 12:28:04   
dulcinea
Jaz sem bila en dan v Atlantisu. Je blo kar fajn. Imela sva pa celodnevno karto za bazen in savne.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 1.1.2008 21:56:48 >

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu fretica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2007 12:33:22   
Markova
Atlantis ima v redu savne. Mani je všeč tudi v Brezi. Fanči velja že od nekdaj za 1a med ljubljanskimi savnami, ampak meni tam nekako ni simpatično.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 1.1.2008 21:56:57 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2007 13:50:11   
triša
Fanči znana pa ne vem zakaj, imeti moraš tri oz. štiri različne brisače za vsako savno po eno. Osebje te konstantno kontrolira, tako da sploh nisi spriščen. Me ne vidijo več.
Breza v Šiški fino samo se moraš prej najavit ker imajo bolj malo prostora.
Koneks klub mi je všeč ker ni nikjer nobenga je res da sta samo dve savni ampak če imaš srečo si sam, poleg imajo še bazen z mrzlo vodo ( vsaj tako je bilo je pa res da nisem bila tam že nekaj časa )
Zlati klub tivoli zdaj hodim kar največkrat tja, je fajn dva bazena z mrzlo vodo izhod ven na teraso, veliko savn, temno počivališče, barček še fitnes maš zraven. Je pa mal gužva, čeprav zmeraj najdeš prost ležalnik.
Sem bla nekajkrat tudi v Mileniumu tudi ni slabo edino počivališče je presvetlo.

Sva bila pa prejšnji vikend v Olimju v Soteliji krasne savne bazenček s hladno vodo in vse tako kot je teba samo tudi enega ležalnika ni fraj, noter pa zadušljivo tako da sta dva kar skup padla. Me ne vidijo več.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 1.1.2008 21:57:10 >

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 11:13:58   
metuLJchy
Meni je všeč v Atlantisu, drugje v lj sicer še nisem bila. V Atlantisu imaš kar precej savn + dostope v bazene...luštno

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 10:11:26   
Nika v službi
Obdelala že ogromno savn tako v Ljubljani kot izven po SLO in tujini. V Lj. je zame zakon Atlantis (Fanči mi ni sedla iz enakih razlogov kot jih opisuje Triša), izven pa Balnea v Dolenjskih toplicah in Terme Olimia, čeprav tja ni za hodit preko vikenda ali v času kakih počitnic, praznikov, ker je divje nagneteno.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 23:42:48   
peska
dobro je tudi v Sunny studiu in v Sense

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 22:52:13   
Colicka
Meni je pa Atlantis tako neoseben, prijetno mi je pa v Panterju :)

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 13:40:19   
žiža
Je že bila katera v Mengšu v Harmoniji?
Pa kako je v Snoviku?

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?