Savne (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

fretica -> Savne (30.12.2007 12:22:26)

živjo,ali je kdo pozna kakšno res dobro savno v Lj. Je že kdo bil v savni Fanči na rudniku? Sem se komaj preselila v Lj. pa nič še ne poznam?
hvala za odgovore

dulcinea -> RE: Savne (30.12.2007 12:28:04)

Jaz sem bila en dan v Atlantisu. Je blo kar fajn. Imela sva pa celodnevno karto za bazen in savne.

Markova -> RE: Savne (30.12.2007 12:33:22)

Atlantis ima v redu savne. Mani je všeč tudi v Brezi. Fanči velja že od nekdaj za 1a med ljubljanskimi savnami, ampak meni tam nekako ni simpatično.

triša -> RE: Savne (30.12.2007 13:50:11)

Fanči znana pa ne vem zakaj, imeti moraš tri oz. štiri različne brisače za vsako savno po eno. Osebje te konstantno kontrolira, tako da sploh nisi spriščen. Me ne vidijo več.
Breza v Šiški fino samo se moraš prej najavit ker imajo bolj malo prostora.
Koneks klub mi je všeč ker ni nikjer nobenga je res da sta samo dve savni ampak če imaš srečo si sam, poleg imajo še bazen z mrzlo vodo ( vsaj tako je bilo je pa res da nisem bila tam že nekaj časa )
Zlati klub tivoli zdaj hodim kar največkrat tja, je fajn dva bazena z mrzlo vodo izhod ven na teraso, veliko savn, temno počivališče, barček še fitnes maš zraven. Je pa mal gužva, čeprav zmeraj najdeš prost ležalnik.
Sem bla nekajkrat tudi v Mileniumu tudi ni slabo edino počivališče je presvetlo.

Sva bila pa prejšnji vikend v Olimju v Soteliji krasne savne bazenček s hladno vodo in vse tako kot je teba samo tudi enega ležalnika ni fraj, noter pa zadušljivo tako da sta dva kar skup padla. Me ne vidijo več.

metuLJchy -> RE: Savne (4.1.2008 11:13:58)

Meni je všeč v Atlantisu, drugje v lj sicer še nisem bila. V Atlantisu imaš kar precej savn + dostope v bazene...luštno

Nika v službi -> RE: Savne (8.1.2008 10:11:26)

Obdelala že ogromno savn tako v Ljubljani kot izven po SLO in tujini. V Lj. je zame zakon Atlantis (Fanči mi ni sedla iz enakih razlogov kot jih opisuje Triša), izven pa Balnea v Dolenjskih toplicah in Terme Olimia, čeprav tja ni za hodit preko vikenda ali v času kakih počitnic, praznikov, ker je divje nagneteno.

peska -> RE: Savne (9.1.2008 23:42:48)

dobro je tudi v Sunny studiu in v Sense

Colicka -> RE: Savne (10.1.2008 22:52:13)

Meni je pa Atlantis tako neoseben, prijetno mi je pa v Panterju :)

žiža -> RE: Savne (13.1.2008 13:40:19)

Je že bila katera v Mengšu v Harmoniji?
Pa kako je v Snoviku?

Stran: [1]