|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Favšija?
30.12.2007 16:01:51   
Sibil_
Bumerang-zato pa moraš vabit nas ne-hišne tipe ljudi, oziroma stanovanjoljubce, hehe.
Verjamem pa, da je kdo računal pri tvoji bajti, ja....ampak samo da ti uživaš, ne se obremenjevat.user posted image

Khm-kakšne piškote pečeš????user posted image

Drugače pa je foušija ena grda reč, resno.In meni se taki ljudje smilijo, ampak čist res.No, sama imam brata takega.Sem si kupila pred leti avtoradio, pa ga je videl in seveda spraševal kje da sem ga kupila, pa kolk plačala itd.Čez teden dni je prišel na obisk in se hvalil, da kako ima nov avtoradio, ki je 30 eur dražji od mojga pa ima to pa to več, pa te finkcije itd.IOn se je ful razgrel pri tem kako ima boljši radio, jaz sem pa samo rekla bog ti požegnaj, sej si ga zaslušil, meni je še bilo tistga dnarja škoda za mojga, hehe.No na ta odgovor je onemel in se začel smejat-ker je bil sam sebi butast.Ah kaj češ no....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
30.12.2007 16:08:13   
bumerang
Ma veš Sibil, ti si bila ena redkih, ki si ostala čisto neimpresionirana in te ni zanimalo čisto nič drugega kot pečena koruza. user posted image  Pa da kako se mi da po stopnicah gor hodit si baje rekla, heheh. In sem ti čisto verjela.

Piškotov pečem malo morje, sem se napravila, da podarim 3 škatle piškotov (tiste velike, ki so bile v akciji v OBI-ju), 2 pa obdržim za nas, in te škatle se nikakor nočejo napolnit tako da me čaka še najmanj ena runda - 3 pekači.

Saj tej ljudje, ki kaj rečejo, so lažje sprejemljivi kot tisti, ki so kar tiho. Jaz ponavadi take srečujem, ki kar obmolknejo in potem se spremenijo in do mene postanejo čisto drugačni kot so bili prej.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.12.2007 16:12:18   
Sibil_
UUU-ja tista koruza je bila finaaaa...njamsi.Pa še vedno ne razumem kako se ti ljubi po tolkih štengah hodit...
Zdej pa že smetiva temo, hehe.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 53
31.12.2007 8:59:49   
Anonimen
Jst sem pa fouš ljudem za samo eno stvar - dobrodelujočo ščitnico user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
31.12.2007 9:41:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ma, ja, ne vem, zakaj ju sploh poslušaš, ko se obregneta ob vsako star? Jaz že vem, da ne bi. Bi ji čisto lepo povedala, da ne mislim tega poslušat, da se lahko kaj bolj zanimivega pogovarjamo, stanovanje bi ji pa samo na hitro razkazala.

Aja, edino to bi še komentirala: tiste rabljene stvari je pa tudi mogla kupit, ali jih je tudi dejansko dobila? Zmotilo me je, ker si napisala, da je nekatere stvari preko oglasa dobila-verjetno jih je morala tudi plačat, a ne?

Ne ni jih rabila plačati, ker so jih podarili ljudje! Pa hvalabogu da so ji, drugače bi se še ne preselila.

Mogoče pa si ti njej faušna, ko si moraš vse sama zaslužit, ona pa vse dobi?

Poglej, ničesar ji nisem favš, ji nikoli nisem bila. Ona je zadovoljna stem kar dobi, zato sem ji tudi jaz dala veliko stvari, katere bi tudi meni prišle prav. Ampak sem jih dala njej, ker jih je bolj potrebovala. Nič druga nisem želela povedati, kot da ne razumem, zakaj mora vse skritizirati????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
31.12.2007 11:10:36   
Rubin.
Nič druga nisem želela povedati, kot da ne razumem, zakaj mora vse skritizirati????

Mogoče je pa takšen človek. Jih kar nekaj poznam, ki niso z ničemer zadovoljni(še najmanj pa sami s seboj) in vedno samo kritizirajo.

Sicer pa ni problem v njih ki kritizirajo, ampak v nas, kako sprejmemo kritiko. Primer: če sem jaz zadovoljna z kavčem, ki sem ga kupila, me nobena kritika ne bo prizadela, če pa sem v dvomih, pa verjemi, da se mo bo dotaknila. Pa kritika ljubljene osebe bolj prizadene, a ne? Zgleda, da imaš zelo rada sestro.

Jaz sem čist drug človek, moj moto je: če nimaš povedati kaj pozitivnega, bodi raje tiho.

Ampak, TI najbolje poznaš svojo sestro, zato ni rečeno, da imam jaz prav.

Če pa te zares zanima, zakaj vedno kritizira: jo vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
31.12.2007 12:32:59   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

oh kako znano...ampak mene to prav ne gane..ker k sreči od takih primerkov v naši familiji nisem odvisna. pol žlahte še prišlo ni pogledat (pa kaj pogledat saj vprašat kako smo) ne najinih otroh kaj šele bajte od kar se je rodila tastarejša hči..se prav 3 leta in pol, v bajti smo pa od maja pa 10 mesecev prej smo jo gradil pa nobenga ni blo na spregled??!! kaj da bi kdo vprašal če lahko kej pomaga??!! od sestrične sem celo dobila obvestilo da se z nami nima več kej pogovarjat, da ona ni kriva če je pri 30 še vedno pri mamici mi imamo pa službe, bajto in otroke in avte??!! in da smo zaključili. hvala bogu, ker jamranja pa res ne rabim poslušat.

ja pa še to! FAVŠIJO SI JE TREBA ZASLUŽIT! user posted image

je prej sramota da pri 30 letih živi pr starših user posted image user posted image  ampak res ma ta teta samozavest na višku... ta ne bo šla od doma pa če bo gorelouser posted image  poznam eno k je stara 43 let, živi pr starši pa kao direktorica enega javnega zavoda, moškega nima, otrok še manj... mnja... to je sramota, ne glede če je direktorica... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
31.12.2007 12:34:30   
Anonimen
poznam eno k je stara 43 let, živi pr starši pa kao direktorica enega javnega zavoda, moškega nima, otrok še manj... mnja... to je sramota, ne glede če je direktorica...

Zakaj je to sramota?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
31.12.2007 13:12:51   
karmy
sramota je da pri 43 letih živi doma, ne to da je direktorca

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.12.2007 13:43:03   
Anonimen
sramota je da pri 43 letih živi doma

Sej to sprašujem.

Zakaj je sramota da pri 43 živi doma?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
31.12.2007 14:08:16   
Anonimen
službe, bajto in otroke in avte??!! in da smo zaključili. hvala
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Sej to sprašujem.

ni sramota če živi doma v svojem stanovanju. da pa prei 43 ležiš po šihtu na maminmu kavču, gledaš mamino tv in čakaš da bo mam postavila kosilo na mizo, ti oprala gate in zamenjala pojsteljnino v tvoji otroški sobi..ja to pa zame je sramota!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
31.12.2007 14:09:49   
Anonimen

Sej to sprašujem.

ni sramota če živi doma v svojem stanovanju. da pa prei 43 ležiš po šihtu na maminmu kavču, gledaš mamino tv in čakaš da bo mam postavila kosilo na mizo, ti oprala gate in zamenjala pojsteljnino v tvoji otroški sobi..ja to pa zame je sramota!

Zame tud.
Je pa realnost v sloveniji to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
31.12.2007 15:49:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sej to sprašujem.

Zame tud.
Je pa realnost v sloveniji to.

Ja, kar velik moških živi tako...pa pravijo, da je fajn, ker mama opere in zlika user posted image .

Namesto da bi si omislili mično gospodično....bi jim še učke mal zlikala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

dojenje
Evica22

kako dojite?

pretežno leže (31%)

pretežno sede (34%)

kakor kdaj (18%)

podnevi sede, ponoči leže (17%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!