|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta
28.12.2007 10:28:01   
malecka
no jaz baš nisen mojster glede biskvita za torto. In sedaj rabim en dober recept za pekač 26 x 37 cm, da ne bo tam nekje 1 centi debelo. Saj me razumete? user posted image

PROSIM!!!!!

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta
28.12.2007 10:29:12   
Anonimen
Okrogli model ali štirioglat?

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 10:35:39   
natasaom
mene je moja prva nesojena tašča naučila takole:tolk kolkr jajc tolk žlic moke in cukra,en pecilni.
beljake in rumenjake ločiš,iz beljakkov narediš sneg,dodaš sladkor in miksaš tolk časa,da se ne čuti sladkonih zrnc,počasi z metlico umešaš moko,rumejake in pecilni.pečeš na 180-dokler ni pečeno-probaš z nožem.
jest pečem takle biskvit že 17 let user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 10:36:02   
ribica.
Jaz sem pred kratkim iskala recept za biskvit, ko sem prvič delala torto. Našla sem tole:
Biskvit za torto, ki nikoli ne pade dol
5 jajc
25 dag sladkorja
25 dag moke
1 pecilni prašek
1 dcl vode
1 dcl olja
Rumenjake in sladkor stepemo, dodamo vodo in olje, nato še moko s pecilnim praškom in na koncu vmešamo sneg.Pečemo v ogreti pečici na 180 C , 35- 40 min.

Če hočemo večjo torto, dodamo več jajc in za vsako jajce 5 dag moke in 5 dag sladkorja.

Me nije torta uspela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 12:43:44   
klavdijas
Če delaš po tem receptu nimaš kaj zgrešit. Mi še ni padla dol.
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10481

En nasvet :
delaj z dušo in ob tem uživaj, pa bo definitivno ratalo.

Dober tek,

Klavdija

http://kamnitnik.moj-album.com

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 13:10:04   
MarijaPo
Ta je pa dobra, una napise, da je pekac velik 26x37 cm in potem ena druga: a je okrogli ali stirioglati model. :)

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 15:41:56   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Ta je pa dobra, una napise, da je pekac velik 26x37 cm in potem ena druga: a je okrogli ali stirioglati model. :)

Ja no, je pač malo bolj šlampasto prebrala!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 17:55:13   
Anonimen

Ja in? Si ti brez napak gospa?user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2007 18:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ja in? Si ti brez napak gospa?user posted image

Sori, Kind Lady, ampak jaz sem se tudi režala. Kaj se ne bo Marija, naša matematičarka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 18:01:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, potem se pa smejmo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 18:02:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
mene je moja prva nesojena tašča naučila takole:tolk kolkr jajc tolk žlic moke in cukra

To tudi jaz na ta način obvladam.

Zdaj koliko je tisti pekač točno velik, si ne znam predstavljat, ampak recimo ene 6 jajc, da bi bilo dovolj. Jaz ponavadi za malo manjši okrogli model dam 5 jajc.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 20:01:10   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Jaz ponavadi za malo manjši okrogli model dam 5 jajc.

A maš unga 20x30cm?user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2007 20:10:04   
Anonimen
Ne razumem kaj se nekateri tako spotikate, če se nekdo zmoti.Ali ste res vsi tako pametni in brez napak.Najlažje se je iz drugih norčevati.user posted image user posted image
Pač nisem dobro prebrala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2007 20:26:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Jaz ponavadi za malo manjši okrogli model dam 5 jajc.

A maš unga 20x30cm?user posted image

Jooooj, ampak jaz se moram user posted image . Kind lady, ne bit huda, če je smešno, je pa smešno. Vsakdo se lahko zmoti ali narobe prebere, ampak iz tega lahko rata kaj smešnega. Kaj pa je to takega? Saj je samo smešno. A ni fino, če se človek lahko smeje? A veš kako je to zdravo.

V glavnem ste ali smo mene toliko sprovocirale s temi modeli in testom, da sem šla torto spečt. Je že pečena. Jutri pa dalje - krema in okraševanje in to.

Sem pa prvič sprobala silikonski model dedka mraza, jooooj, ne, sneženega moža (približno 20 x 15 - ni okrogel) inje ful lepo ratalo. Mi ga je kar škoda okrasit oz. s smetano premazat, ker bo nastala ena packarija.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 22:20:11   
Barbs
Sem pa prvič sprobala silikonski model  (približno 20 x 15 - ni okrogel)

user posted image user posted image user posted image

Lej kind ladyuser posted image , ne se jezit,  jaz se zaradi takih lapsusov tudi sama sebi smejim...res nisem mislila nič hudega. Pač je pasalo v kontekst, da vprašam, kake so mere...user posted image

Jutri pa pečem nutella torto. Bo malo manjša in ne bo okrogla. Premer bo samo okrog 20 cm.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?