|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 19:50:23   
spella
V nedljo sem naredila CB, ki je pokazal plus, zato sem si kar dovolila priti na vaš forum (pa brez zamere), prej sem bila na forumu zanositev, ovulacija. Zadnjo M sem imela 11.12.04 na prvi pregled pa sem naročena šele 14.2.05 (še cela večnost). Prosila bi vas če mi katera opiše kaj vse naredi G na prvem pregledu, a je kaj boleče ali je bil vaš partner z vami? Ali običajno naročijo na prvi pregled po 8 tednih??? Pri katerem pregledu ugotovijo spol??
Se opravičujem za vsa evforična vprašanja ampak sem tako happy, da se sploh ne da opisat.

Hvala za odgovore
LP Špela:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 19:58:02   
Maša
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,
najprej iskrene čestitke in naj vaju čuvajo:angel::angel:!

Na prvem pregledu je najbolje če si sama, saj ti opravi vaginalni UZ, ki je seveda neboleč-saj smo pač že navajene na jemanje brisov a ne!? ;) No potem pogleda kdaj je bil zadnji bris in ti ga po potrebi tudi vzame! Prvi pregled je nekje po 8.tednih-v bistvu čisto odvisno od G.! Potem te malo povpraša o otroških boleznih in boleznih tvojih sorodnikov, te stehta, zmeri v višino, zmeri tlak,...skratka izpolni par listkov v tvoji novi materinski knjižici, ki bo skozi tvojo nosečnost novi spremljevalec! Morda ti bo dala napotnice za kri, vodo in podobno. Vse je neboleče-tako da le pogumno!
Do takrat pa se le čuvaj:angel::angel:!

Aja, za spol pa le še počakaj....mislim da je to mogoče nekje v 16t :ups:-tukaj nisem čisto sigurna!?

SREČNO,
lp,
Maša:nosecka:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 20:02:44   
NENAJANI
ČESTITAM!!!!!!!!!!
Jaz sem imela prvi pregled v 7 tednu. Boli pa ne. Ponavadi je to čisto navadni ginekološki pregled je pa kot vedno neprijetno. Verjetno bo naredil(a) tudi ultrazvok, da preveri velikost tvojega :angel:.
Meni je spol povedala včeraj (20 tednov). :modri:.
Vso srečo. Uživaj!
:bravo::bravo::bravo:
Nena, Jani in :modri:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 20:04:39   
Jessy
Najprej iskrene čestitke!!! :bravo::bravo::bravo:

Moj prvi UZ je bil v 6.tednu. Najprej mi je vzel bris, zatem mi je tipal trebuh, nato je na običajen način, kot pri pregledih otipal maternični vrat ter velikost maternice ter jajčnike. Zraven je komentiral, da vse to kaže na morebitno nosečnost. Zatem je naredil vaginalni UZ, kjer se je videla gestacijska vrečka, ploda pa še ne, zato sem bila prenaročena čez 14 dni. To je bilo pri meni vse, tudi drugi pregled je bil enak prvemu, le brisa ni bilo. Glede na možnost, da se na prvem UZ lahko ne vidi plod, raje naročajo malce kasneje, po 8. tednu, kar je tudi bolje, saj sem sama izredno trpela tistih 14 dni, ker sem trepetala ali se bo plod prikazal ali ne. Če ploda ni, se v 8. tednu zagotovo to vidi in ti ni treba prestajati čas v negotovosti. Nekatere pa so na prvi pregled naročene še pozneje, kot v 8. tednu. Ginekologi že vedo kako in kaj.

Mene ni nič bolelo, mi je bil pa odvzem brisa najbolj neugoden do sedaj in sem se prav bala, kako bo šele UZ neugoden, ker dela vaginalnega, pa po pravici povem, da ga še čutila nisem.

Glede spola pa ne vem, se mi pa zdi, da punce na nuhalni že lahko izvedo za spol. Nuhalna pa je nekje od 11. do 14. tedna (če se ne motim).

lp, Jessy

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 20:06:09   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke in dobrodošla med nami v 9nebesa.

Vse ostalo si pa že zvedla.

Lepo nosečnost ti želim!

L.P. Anita :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 20:09:22   
NENAJANI
pozabila sem ti povedat, da bi naj imela PDP 20. 9.
upam, da se počutiš dobro in cigarete in kavo odpiši

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 20:21:51   
barby*
Čestitke:sloncek:

Mi smo bili pa na 1.pregledu v 9. tednu, na UZ pa komaj v 11. in se je mali sonček že lepo pokazal (lahko vidiš v albumu). Na pregledu pa tako kot so že punce povedale - vaginalni pregled, pogledal je če je maternica primerna tednom nosečnosti, vzamejo ti kri in vodo...
Drugače pa čim manj skrbi inčim lepšo nosečnost!!!!:rozica:

pozdravček
pa pa
barby:metulj:in :love: 30.t

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem srečka nosečka
11.1.2005 20:39:33   
spella
Punce, najlepša vam hvala za podrobne informacije in lep sprejem.

Počutim se superca, brez posebnih spememb in znakov, razen rahhlo bolečih prsi. Kadila, pila alkohola pa nikoli nisem, tako, da živim dokaj zdravo razen redkih kavic (sedaj sem jih čisto upostila) in stalnih bojev s prehladi, ki sem jih stalno deležna kot pomočnica v vrtcu.

Naj bodo vsi naši :angel::angel::angel: čim bolj zdravi in pridni.

LP Špela:rozica::nosecka::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem srečka nosečka
12.1.2005 6:54:09   
SU
Še od mene iskrene četitke!! Zdaj pa le uživaj v nosečnosti!! :bravo: :duda: LP, Saša (27,3/7)

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem srečka nosečka
12.1.2005 9:35:08   
Anonimen
:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

:angel::angel::angel::angel::angel:

:kuza::muca::metulj::miska::racka::muca::zajcek::sloncek::kuza::miska::metulj:

Neva6:rozica:

(odgovor članu spella)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sem srečka nosečka
12.1.2005 10:17:38   
natja_
Čudovito - ČESTITAM :bravo:

Zdaj pa lepo čuvaj sebe in svojega bušija...

srečno - natja:miska:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sem srečka nosečka
12.1.2005 10:51:07   
pupika
ČESTITKE!!!!

Še ena ki se je premaknila na višji forum.

Pazi nase in na :duda:

Kdaj imaš prvi pregled?

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Sem srečka nosečka
12.1.2005 18:28:42   
spella
Prvi pregled imam 14.2.05.

Danes imam nekakšne čudne bolečine na desni strani popka. Kot bi me tiščal en težek kamen? Ali mogoče katera ve kaj bi bilo lahko to:(?

Lp Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Sem srečka nosečka
12.1.2005 19:06:29   
NENAJANI
Mislim, da vse malo boli v prvem mesecu. Meni je G rekla, da je to zato ker se maternica veča. Pokliči svojega ginekologa in vprašaj.
Saj veš: beseda ni konj:metulj:
Nena :sloncek:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?