Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zajtrk - salame,klobasice,paštetke 28.12.2007 14:54:39
|
|
|
|
Peteršilj
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Pa štamprli loze seveda. Ja, tud to, sem pozabila! [/ quote] to pa obvezno!!!!
|
|
|
|
RE: zajtrk - salame,klobasice,paštetke 28.12.2007 19:17:55
|
|
|
|
* Mateja *
|
Sam da je sladko pa sem zadovolna. To pomeni marmerada s putrom, nutela, rogljič, krof, tortica, zdej v tem času potica, navihančki al pa žepki od Pečjaka, ne branim se pa niti salame, sira, jajčk, kakega namaza. Odvisno od dneva. med tednom kaj bolj lahkega. Med vikendom pa moj tata pripravlja zajtrk, torej so gotovo jajca na oko, umešana, s slanino, suho al navadno klobaso,... Važno da drži cel dan človeka pokonci, če je tak zajtrk.
|
|
|
|
RE: zajtrk - salame,klobasice,paštetke 28.12.2007 21:19:06
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ponavadi med tednom doma zjutraj nic ne jem (ker vstajamo ob petih in to zame ni cloveska ura za jesti), si pa potem v sluzbi okrog osmih privoscim kaksen jogurt ali banano ali pa rogljicek. Cez vikend pa naredimo kaksno omleto, kadar jemo vsi skupaj. Na dopustu (npr. na morju na terasi) je pa pa zajtrk obvezen in takrat ponavadi jemo cisto razlicno. Od mueslijev, do sira, do jajc in slam in ne vem kaj se vse... No, jaz osebno od "salam" jem bolj ko ne samo prsut in vsake kvatre mortadelo, klobasic ne jem (razen hrenovke, ampak se to ne za zajtrk), ja pasteta mi pa tudi zapase vsake toliko.
|
|
RE: zajtrk - salame,klobasice,paštetke 28.12.2007 22:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pašteto dvakrat na leto. Drugače pa za zajtrk sadni sok in nič drugega. Razen kadar spim do enajstih, takrat pade kakšna žemljica...
|
|
|
|
RE: zajtrk - salame,klobasice,paštetke 28.12.2007 22:47:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Obvezno najprej na tešče svež sok iz citrusov, zmešan s sokom rdeče pese, potem pa slan zajtrk, s tem, da ne jem mesa. Marmelado prenašam samo v krofu 3x na leto, med mi paše samo med nosečnostjo . Viki kremo lahko sicer zmažem v nekaj dneh celo taveliko pakungo na žlico brez kruha, ampak tudi nikoli zjutraj (raje zvečer pred spanjem, bolj zaleže ).
|
|
|
|
RE: zajtrk - salame,klobasice,paštetke 29.12.2007 9:54:27
|
|
|
|
klepetka
|
jaz pa jem vsako jutro in to vsako stvar en čas kar v eno .Zdajle trenutno kakšen teden že med in margarino.Pol en čas samo banane,pol en čas samo sendviče,....itd.dokler se ne naveličam
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?