|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KIKA ali IKEA
11.1.2005 17:09:40   
Lidy
Rabim nasvet. Tiste, ki ste že kupovale, kje se splača kupovati opremo za otročka v Kiki ali Ikei? Na internetu ima Kika več izbire. A se splača it pogledat???

Lidy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KIKA ali IKEA
11.1.2005 17:52:50   
Taj
Definitivno IKEA, ker je KIKA veliko dražja, pa tudi nima prav veliko koristnih reči. Tudi Ikea ni ravno specializirana za te reči, kaj se že najde, sicer pa je mnogo boljša od obeh TOYS 'R' US:bravo: (v Celovcu in v Gradcu najbližja).

Uspešne nakupe želim:darilo:!

Taj:rozica:

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KIKA ali IKEA
11.1.2005 18:32:58   
Lidy
Hvala Taj. V Celovcu sem že bila v Gradcu pa še ne. A so te 3 trgovine zelo blizu ena druge (podobno kot v Celovcu), pa če mi lahko katera najbolj enastavno razloži kako se pride do Toys"R" us, Kiko smo našli na njihovi strani in tudi kako se do tja pride za ostali dve pa ne vem.
Prosim za pomoč!

Še enkrat hvala!

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KIKA ali IKEA
11.1.2005 19:34:59   
Žaža
Tudi jaz sem za IKEO. Imajo kar luštne stvari a za že malo večje otročke. Pa tudi za dojenčke se kaj najde, a manj.

Najprej kako do TOys'R'us: Sicer ne vem od kod si, a jaz se iz MB peljem po avtocesti do Graza. Mimo Seiersberga in kar naravnost v Graz, dokler ne prideš do krožnega križišča. V tem križišču zaviješ desno, in prideš na dvopasovnico, ki te bo pripeljala do teh centrov. Vsi so na levi strani! Morda boš najprej zagledala OBI in kar tja zavij - torej na levo! Toys je levo od Obija, po parkirišču se pelješ in prideš do vrat, IKEA pa je desno od Obija. ZA obijem se pelješ desno in potem kar v IKEO. Pazi edino, da ne boš iz dvopasovnice prepozno zavila levo, ker se lahko zgodi, da prideš do 10 km dolgega predora (to se je meni privič zgodilo).

Torej na kratko: Po avtocesti do konca v Graz, do krožnega križišča, tam desno in takoj na levi pas in levo. Mislim, da je tam znak za Center West! Tam je Toys na levi, IKEA pa za OBIJem na desni! Ko boš enkrat pri Obiju se nikar ne vračaj nazaj na dvopasovnico! Vse trgovine lahko obvoziš praktično kar po parkiriščih - vse je lepo označeno!!

Srečno

upam, da nisem preveč zakomplicirala

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KIKA ali IKEA
11.1.2005 20:32:34   
Lidy
Ja enkratno :bravo:, bolj enostavne razlage si nisem mogla želet.
Zelo ti hvala pa eno :rozica: zate.

Lidy 26t

p.s.- sem drugače iz LJ

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?