Žaža -> KIKA ali IKEA (11.1.2005 19:34:59)
|
Tudi jaz sem za IKEO. Imajo kar luštne stvari a za že malo večje otročke. Pa tudi za dojenčke se kaj najde, a manj. Najprej kako do TOys'R'us: Sicer ne vem od kod si, a jaz se iz MB peljem po avtocesti do Graza. Mimo Seiersberga in kar naravnost v Graz, dokler ne prideš do krožnega križišča. V tem križišču zaviješ desno, in prideš na dvopasovnico, ki te bo pripeljala do teh centrov. Vsi so na levi strani! Morda boš najprej zagledala OBI in kar tja zavij - torej na levo! Toys je levo od Obija, po parkirišču se pelješ in prideš do vrat, IKEA pa je desno od Obija. ZA obijem se pelješ desno in potem kar v IKEO. Pazi edino, da ne boš iz dvopasovnice prepozno zavila levo, ker se lahko zgodi, da prideš do 10 km dolgega predora (to se je meni privič zgodilo). Torej na kratko: Po avtocesti do konca v Graz, do krožnega križišča, tam desno in takoj na levi pas in levo. Mislim, da je tam znak za Center West! Tam je Toys na levi, IKEA pa za OBIJem na desni! Ko boš enkrat pri Obiju se nikar ne vračaj nazaj na dvopasovnico! Vse trgovine lahko obvoziš praktično kar po parkiriščih - vse je lepo označeno!! Srečno upam, da nisem preveč zakomplicirala
|
|
|
|