|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka?!
11.1.2005 14:05:27   
eva1
Ojla punce!
Mene pa zanima, če se je katera poročila kar na magistratu in kako to zgleda :zmeden: ???
Lp, Eva 30t in :duda: Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poroka?!
11.1.2005 14:34:50   
anna28
Čau Eva.

Jest sm se poročila v letu 2002 v petek na magistratu!
Ker sva z fantom bla izjemno navezana na center mesta, in ker se nama je zdela poroka na gradu preveč instantna, sva na matičnem uradu dala vlogo, potem sva se pa naknadno dogovorila za uro in dan kar v protokolu magistrata. Pol valda v soboto, ko sva imela cerkveno poroko ni blo frej, zato sva se vzela kr v petek od dveh popoldne. No prej sva se na lastne oči hotla prepričat kako tam zgledajo poroke in naju seveda niso kr tko notri spustil, ker so imel glih poroko (tisto soboto je imela poroko pevka Mija Žnidarič).

Prostori so čudoviti, dvorana je zelo lepa, sedežev je velik - več kot na gradu, zato maš lahko velik publike v dvorani. Če se ne motim, lahko naročiš pri njih pianistko...., drugače je tišina, brez kake klasične muzike in poročne koračnice. Všeč mi je blo, ker je vse skupej delovalo zelo umirjeno, slovesno, brez nepotrebnega kiča - tko kot sva si najbolj želela. V prostorih magistrata lastna organizacija pogostitve ni mogoča - mi smo zunaj na stopnicah odprli dva šampanjca, da smo nazdravli. Aja, dobiš pa posebne dovolilnice za parkirišče pred magistratom, da ti ni treba čez celo mesto v poročni obleki hodit. Mene je bodoči mož pet minut pred poroko prijel za roko, sva tekla v eno lepo cvetličarno ob Ljubljanici, tam je naročil in kupil šopek za bodočo ženo v treh minutah, potem sva tekla čez celo staro ljubljano in se šla poročit. :rozica:

Ti se nameravaš poročit pred porodom?

Lp,ana

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poroka?!
11.1.2005 14:44:45   
ajf
midva sva se en mesec pred porodom in bilo je super-kratko in jedrnato !

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poroka?!
11.1.2005 15:52:44   
fricka
Tudi jaz sem se poročila noseča in sicer na Zemonu. Sem si močno želela lepo poroko z malo povabljenimi in res je to tudi bila. Večer smo zaključili z večerjo na dvorcu Zemono, kjer so se izkazali kot vedno. Skratka lepa in umirjena poroka kot se za nosečnico spodobi, da za vedno ostane v spominu.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poroka?!
11.1.2005 19:29:38   
barby*
ajf:bravo::bravo::bravo:
tud mi se močno nagibamo k vaši varianti:sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poroka?!
11.1.2005 22:03:34   
ajf
barby,
mislim, da veliko mladih sploh ne ve za to varianto (tudi jaz nisem in ko sem izvedela sem bila prav vesela), sicer bi se jih več poročilo;
midva sva se v sredo ob 10.00, v 10 min. je bilo obreda konec; za žlahto smo potem malo zakuske naredili doma, popoldne sva šla pa na dihalne vaje za porod; skoraj navaden dan;)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poroka?!
11.1.2005 22:30:37   
barby*
Juhu!!!!!
Koliko prej ste se pa "naročili" pak je se je to zgodilo, če mi lahko zaupaš?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poroka?!
11.1.2005 22:41:45   
ajf
naročili smo se tri tedne prej na Upravni enoti in poročili v pisarni načelnika Upravne enote. Meni je bilo super.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poroka?!
11.1.2005 22:45:19   
NENAJANI
Ali je to možno v vsakem mestu ali samo v LJ in MB?:ups:
Tudi jaz tako, kot verjetno vse obožujem svojega :muca:, toda oba imava veliko družino, pa še :modri: na poti, denarja pa seveda nikoli ni dovolj.
Zato tudi vedno govorim, da se imava lahko rada tudi brez poroke, čeprav bi srčno rada nosila njegov priimek in za vedno pripadala samo njemu. :love:
Zaljubljena Nena :love:9nebesa:love:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poroka?!
11.1.2005 22:50:48   
ajf
NENAJANI,jaz sem nisem ne v LJ, ne v MB; povprašaj
na tvoji Upravni enoti;

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poroka?!
11.1.2005 22:54:19   
eva1
Hvala za odgovore-tut midva se nagibava k tej varianti...na hitro in brez trušča, pa še finančno se najbolj splača! Rada se imava pa itak-poročena al pa na koruzi!
Lp, Eva 30t in :duda: Luka

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poroka?!
12.1.2005 8:58:51   
barby*
se bo res treba pozanimat na UE:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?