anna28 -> Poroka?! (11.1.2005 14:34:50)
|
Čau Eva. Jest sm se poročila v letu 2002 v petek na magistratu! Ker sva z fantom bla izjemno navezana na center mesta, in ker se nama je zdela poroka na gradu preveč instantna, sva na matičnem uradu dala vlogo, potem sva se pa naknadno dogovorila za uro in dan kar v protokolu magistrata. Pol valda v soboto, ko sva imela cerkveno poroko ni blo frej, zato sva se vzela kr v petek od dveh popoldne. No prej sva se na lastne oči hotla prepričat kako tam zgledajo poroke in naju seveda niso kr tko notri spustil, ker so imel glih poroko (tisto soboto je imela poroko pevka Mija Žnidarič). Prostori so čudoviti, dvorana je zelo lepa, sedežev je velik - več kot na gradu, zato maš lahko velik publike v dvorani. Če se ne motim, lahko naročiš pri njih pianistko...., drugače je tišina, brez kake klasične muzike in poročne koračnice. Všeč mi je blo, ker je vse skupej delovalo zelo umirjeno, slovesno, brez nepotrebnega kiča - tko kot sva si najbolj želela. V prostorih magistrata lastna organizacija pogostitve ni mogoča - mi smo zunaj na stopnicah odprli dva šampanjca, da smo nazdravli. Aja, dobiš pa posebne dovolilnice za parkirišče pred magistratom, da ti ni treba čez celo mesto v poročni obleki hodit. Mene je bodoči mož pet minut pred poroko prijel za roko, sva tekla v eno lepo cvetličarno ob Ljubljanici, tam je naročil in kupil šopek za bodočo ženo v treh minutah, potem sva tekla čez celo staro ljubljano in se šla poročit. :rozica: Ti se nameravaš poročit pred porodom? Lp,ana
|
|
|
|