|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
11.1.2005 11:42:26   
mirka
punce zanima me kako je zdaj s tem novim clear bluom?
Prej sta bile dovolj dve črtici, zdaj pa baje mora biti križec in črica v drugem okenčku.

kaj pa če imaš ta prvo navpično in drugo tudi navpično črto? kaj pa to pomeni?:muca::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   clear blue
11.1.2005 11:44:02   
M&P
Mirka, a je mogoče kej novega,kar mi še ne vemo;):duda:?

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   clear blue
11.1.2005 11:44:37   
pupika
Mirka, če sta obe navpični si noseča. Ponavadi se tista črtica, ki je vodoravna zelo slabo vidi.

Čestitke!!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   clear blue
11.1.2005 11:45:11   
mirka
matr si hitra jaz pa tako ušpla da nobena od vas ne bo na tem forumu.
ti povem da me je kar groza ....nevem kaj naj rečem

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   clear blue
11.1.2005 11:45:57   
dory
U mirka...a bo ana dobila bratca :bravo:

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   clear blue
11.1.2005 11:47:07   
mirka
nevem, nevem.
ana ima komaj devet mesecev. sem tako jezna nase kako sem lahko to naredila. sem čisto mislila da še ne bo tako hitro, ko sem v prvo takooo težko zanosila, pa dojim, pa...
ma saj sem hotla še enga ampka vseeno ne tako kmalu. nevem - so mešani občutki.
kaj bom pa z Ano ko je tako majhna?

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   clear blue
11.1.2005 11:49:07   
lucika
nic ne vem o crticah , ampak tole pa moram povedat....
sem malo bolj nova tu in bolj berem in gledam, tud kaksen albumcek. brez zamere, vsi otroci so mi lusni, ampak....draga mirka, kak je pa tvoja mela lepa!!!! res, prav presenecena, če ze ne sokirana sem bila, ko se je album odprl. vsaka ti cast, ni kaj...
taki lepi otroci, nic se sekirat, ce ste se enga podobnega naredli!!!

saj ne vem, ce je vredu, da to povem, ampak mogla sem napisat!
baj

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   clear blue
11.1.2005 11:49:18   
dory
Ej mirka...mislim,da so vsi dvomi odvec...ne misli na to kaj si naredila...sej koncec koncev nisi sama delala:ups:...Ana je res se majhna ampak ne vidim nic slabega v tem...to,da drzite skupaj kot druzina,da se imate radi je ogromno za prihod na svet se enega lupka...Ani pa se bo se fajn zdelo,da bo mela nekoga za igrat :)

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   clear blue
11.1.2005 11:50:42   
anadejka
Mirka ne sekiraj se,mislim da si lahko srečna,sploh če ti v prvo ni tako hitro uspelo.Vse bo še v redu,Ana bo pa po moje tudi vesela bretca ali sestrice.9nebesa

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   clear blue
11.1.2005 11:50:56   
M&P
:bravo:Čestitke:bravo:
Pa saj Ana je tako pridna punčka:angel:,ko bo :duda: prišel bo stara že več kot eno leto in bo tudi bolje.Pravijo,da moraš imeti takoj enega za drugim in pač takrat daš vse skoz,ko zrasteta pa imaš kmalu mir;)

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   clear blue
11.1.2005 11:52:06   
mirka
ja saj je meni moj dragi tudi tako rekel samo saj veš, nisem mislila na to da bi imela še enga tako kmal za prvim- mi je nje tako žal po eni strani. saj pravim da nevem kaj naj rečem. je pa Ana res moja lepotička in vse no...sem tudi jaz tako navezana na njo ker je meni nekaj posebnega , zdaj pa ,....ma kaj pa če ni! nič neverjamem v tiste minuse, in pluse. bo treba do dr. pa kar neupam it.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   clear blue
11.1.2005 11:53:54   
mirka
pravijo že samo nisem bila jaz nikoli za to. vsaj dve leti sem imela namen počakati oz narediti razliko. bomo vidli kaj bo. sploh nupam nobenmu oemjati tega. pa služba, pa ...

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   clear blue
11.1.2005 11:57:23   
M&P
Si predstavljam kako ti je.Če bi jaz zdaj tako kmalu zanosila,bi me kap zadela.Samo nič ne moreš,upaj samo,da je vse ok in misli pozitivno.Vsaka stvar je za nekaj dobra.Držim pesti:angel::angel::angel:, se vidimo popoldan!

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   clear blue
11.1.2005 11:58:30   
mirka
ja saj mene včeraj skoraj je kap. nepremišljenost pa taka.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   clear blue
11.1.2005 12:16:55   
cuma
čestitam za novo :duda:!:rozica:
Želim ti, da bi pregnala vse dvome in skrbi.
Se bojiš, da bi bila ana česa prikrajšana? Te razumem. Čas in energija se bosta sigurno delila na 2 ampak tudi sreča:):) in ljubezen bosta krat2:love::love:.
lp cuma:miska:

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   clear blue
11.1.2005 13:48:54   
martita
Čestitke! :bravo: :bravo:

Že mora biti tako. Bodi prepričana, da če ne bi zmogla tega, se to ne bi zgodilo....lepo nosečnost ti želim! :rozica:

LP,
martita :muca:

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   clear blue
11.1.2005 14:44:53   
Andy13
Čestitam! :bravo::bravo::bravo:

Verjami vase in s skupnimi močmi je vse lažje.
Tudi jaz ti želim lepo nosečnost! 9nebesa

Lep pozdravček, :rozica:

Andy

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?