clear blue (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mirka -> clear blue (11.1.2005 11:42:26)

punce zanima me kako je zdaj s tem novim clear bluom?
Prej sta bile dovolj dve črtici, zdaj pa baje mora biti križec in črica v drugem okenčku.

kaj pa če imaš ta prvo navpično in drugo tudi navpično črto? kaj pa to pomeni?:muca::zmeden2:

M&P -> clear blue (11.1.2005 11:44:02)

Mirka, a je mogoče kej novega,kar mi še ne vemo;):duda:?

pupika -> clear blue (11.1.2005 11:44:37)

Mirka, če sta obe navpični si noseča. Ponavadi se tista črtica, ki je vodoravna zelo slabo vidi.

Čestitke!!

:bravo::bravo::bravo:

mirka -> clear blue (11.1.2005 11:45:11)

matr si hitra jaz pa tako ušpla da nobena od vas ne bo na tem forumu.
ti povem da me je kar groza ....nevem kaj naj rečem

dory -> clear blue (11.1.2005 11:45:57)

U mirka...a bo ana dobila bratca :bravo:

mirka -> clear blue (11.1.2005 11:47:07)

nevem, nevem.
ana ima komaj devet mesecev. sem tako jezna nase kako sem lahko to naredila. sem čisto mislila da še ne bo tako hitro, ko sem v prvo takooo težko zanosila, pa dojim, pa...
ma saj sem hotla še enga ampka vseeno ne tako kmalu. nevem - so mešani občutki.
kaj bom pa z Ano ko je tako majhna?

lucika -> clear blue (11.1.2005 11:49:07)

nic ne vem o crticah , ampak tole pa moram povedat....
sem malo bolj nova tu in bolj berem in gledam, tud kaksen albumcek. brez zamere, vsi otroci so mi lusni, ampak....draga mirka, kak je pa tvoja mela lepa!!!! res, prav presenecena, če ze ne sokirana sem bila, ko se je album odprl. vsaka ti cast, ni kaj...
taki lepi otroci, nic se sekirat, ce ste se enga podobnega naredli!!!

saj ne vem, ce je vredu, da to povem, ampak mogla sem napisat!
baj

dory -> clear blue (11.1.2005 11:49:18)

Ej mirka...mislim,da so vsi dvomi odvec...ne misli na to kaj si naredila...sej koncec koncev nisi sama delala:ups:...Ana je res se majhna ampak ne vidim nic slabega v tem...to,da drzite skupaj kot druzina,da se imate radi je ogromno za prihod na svet se enega lupka...Ani pa se bo se fajn zdelo,da bo mela nekoga za igrat :)

anadejka -> clear blue (11.1.2005 11:50:42)

Mirka ne sekiraj se,mislim da si lahko srečna,sploh če ti v prvo ni tako hitro uspelo.Vse bo še v redu,Ana bo pa po moje tudi vesela bretca ali sestrice.9nebesa

M&P -> clear blue (11.1.2005 11:50:56)

:bravo:Čestitke:bravo:
Pa saj Ana je tako pridna punčka:angel:,ko bo :duda: prišel bo stara že več kot eno leto in bo tudi bolje.Pravijo,da moraš imeti takoj enega za drugim in pač takrat daš vse skoz,ko zrasteta pa imaš kmalu mir;)

mirka -> clear blue (11.1.2005 11:52:06)

ja saj je meni moj dragi tudi tako rekel samo saj veš, nisem mislila na to da bi imela še enga tako kmal za prvim- mi je nje tako žal po eni strani. saj pravim da nevem kaj naj rečem. je pa Ana res moja lepotička in vse no...sem tudi jaz tako navezana na njo ker je meni nekaj posebnega , zdaj pa ,....ma kaj pa če ni! nič neverjamem v tiste minuse, in pluse. bo treba do dr. pa kar neupam it.

mirka -> clear blue (11.1.2005 11:53:54)

pravijo že samo nisem bila jaz nikoli za to. vsaj dve leti sem imela namen počakati oz narediti razliko. bomo vidli kaj bo. sploh nupam nobenmu oemjati tega. pa služba, pa ...

M&P -> clear blue (11.1.2005 11:57:23)

Si predstavljam kako ti je.Če bi jaz zdaj tako kmalu zanosila,bi me kap zadela.Samo nič ne moreš,upaj samo,da je vse ok in misli pozitivno.Vsaka stvar je za nekaj dobra.Držim pesti:angel::angel::angel:, se vidimo popoldan!

mirka -> clear blue (11.1.2005 11:58:30)

ja saj mene včeraj skoraj je kap. nepremišljenost pa taka.

cuma -> clear blue (11.1.2005 12:16:55)

čestitam za novo :duda:!:rozica:
Želim ti, da bi pregnala vse dvome in skrbi.
Se bojiš, da bi bila ana česa prikrajšana? Te razumem. Čas in energija se bosta sigurno delila na 2 ampak tudi sreča:):) in ljubezen bosta krat2:love::love:.
lp cuma:miska:

martita -> clear blue (11.1.2005 13:48:54)

Čestitke! :bravo: :bravo:

Že mora biti tako. Bodi prepričana, da če ne bi zmogla tega, se to ne bi zgodilo....lepo nosečnost ti želim! :rozica:

LP,
martita :muca:

Andy13 -> clear blue (11.1.2005 14:44:53)

Čestitam! :bravo::bravo::bravo:

Verjami vase in s skupnimi močmi je vse lažje.
Tudi jaz ti želim lepo nosečnost! 9nebesa

Lep pozdravček, :rozica:

Andy

Stran: [1]