|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
11.1.2005 10:44:42   
Naty*Taja
Zdravo!
Zanima me kakšne so vaše izkušnje z avtosedeži. Katera firma je najkvalitetnejša in najvarnejša, je bolje imeti v začetku jajčko od 0-13 ali od 0-18 kg?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   avtosedež
11.1.2005 10:50:32   
Anonimen
Pri telih kilah je res finta. Če je npr. otrok star, kaj jaz vem, recimo 7 mesecev, pa ima ne vem koliko kil, je pomembno, ali je takrat poletje ali zima. Poleti da je v sedežu pol manj... Predvsem je že veliko punc tukaj jamralo, da jih ne morejo več zbasat v lupinico s temi kombinezoni. Tako da je po moje kar bolje, da je lupinica večja. Sicer ima moj otrok, ki je star 3 leta, 15 kil, pa ga nikakor ne bi mogla stlačit v tisto lupinico.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   avtosedež
11.1.2005 10:52:13   
KIRA
živijo, jaz sem glih po iskalniku brskala, ker bova midva na spomlad tudi rabla avtosedež, pa morava začet šparat, ko so pa tako dragi. malo poglej nazaj, tam so notri avtotesti, pa se boš lažje odločila. vtipkaj avtosedež v brskalnik.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   avtosedež
11.1.2005 10:52:50   
malika
mi imamo Maxi Cosijevo lupinico in je bil v njej do 10 meseca-brez problema.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   avtosedež
11.1.2005 10:59:50   
Naty*Taja
Hvala za nasvete. Tudi mi bomo šele spomladi potrebovali tole, sam so res dragi, pa je treba pravi čas začet šparat. LP

Neposredna povezava do sporočila: 5
   avtosedež
11.1.2005 21:42:37   
Anonimen
Mi imamo Maxi Cosi Cabrio od 0-13kg. Mali je star 7 mesecev, ima čez 10 kg in je še v lupinici. Sicer v kombinezonu je kar že malo premajhen sedež, če je slečen, je še prav komot.
Je pa zelo dobra ta lupinica, pri testiranju na 3 mestu. Priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   avtosedež
12.1.2005 6:40:26   
SU
Pred katkim sem postavila, tu na RR, podobno vprašanje... Pa mi je večina mamic svetovala lupinico - je tudi drugače uporabna. Npr. če ti otroček zaspi v avtu, ga samo z lupinico neseš v stanovanje, ali pa za k zdravniku, ipd. Seveda pa moraš potem kupit nov avtosedež, ko je le-ta premajhna (to pa je seveda odvisno od teže, velikosti otročka). LP, Saša (27,3/7)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   avtosedež
12.1.2005 8:53:29   
KIRA
ja lupinico v vsakem primeru. jaz o tem sploh ne diskutiram, ker sem jo dobila v kompletu z vozičkom. ampak jo hitro prerasejo. moji bo do 9 meseca premajhna - manjša je že zdaj tako na knap, ona večja, ki sem jo pa dobila od moževega sodelavca, pa bo še ene 2 sli 3 mesece dobra. pa jo bom v tistem vozila. na spomlad pa res rabimo avtosedež.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?