avtosedež (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Naty*Taja -> avtosedež (11.1.2005 10:44:42)

Zdravo!
Zanima me kakšne so vaše izkušnje z avtosedeži. Katera firma je najkvalitetnejša in najvarnejša, je bolje imeti v začetku jajčko od 0-13 ali od 0-18 kg?

Anonimen -> avtosedež (11.1.2005 10:50:32)

Pri telih kilah je res finta. Če je npr. otrok star, kaj jaz vem, recimo 7 mesecev, pa ima ne vem koliko kil, je pomembno, ali je takrat poletje ali zima. Poleti da je v sedežu pol manj... Predvsem je že veliko punc tukaj jamralo, da jih ne morejo več zbasat v lupinico s temi kombinezoni. Tako da je po moje kar bolje, da je lupinica večja. Sicer ima moj otrok, ki je star 3 leta, 15 kil, pa ga nikakor ne bi mogla stlačit v tisto lupinico.

KIRA -> avtosedež (11.1.2005 10:52:13)

živijo, jaz sem glih po iskalniku brskala, ker bova midva na spomlad tudi rabla avtosedež, pa morava začet šparat, ko so pa tako dragi. malo poglej nazaj, tam so notri avtotesti, pa se boš lažje odločila. vtipkaj avtosedež v brskalnik.

malika -> avtosedež (11.1.2005 10:52:50)

mi imamo Maxi Cosijevo lupinico in je bil v njej do 10 meseca-brez problema.

Naty*Taja -> avtosedež (11.1.2005 10:59:50)

Hvala za nasvete. Tudi mi bomo šele spomladi potrebovali tole, sam so res dragi, pa je treba pravi čas začet šparat. LP

Anonimen -> avtosedež (11.1.2005 21:42:37)

Mi imamo Maxi Cosi Cabrio od 0-13kg. Mali je star 7 mesecev, ima čez 10 kg in je še v lupinici. Sicer v kombinezonu je kar že malo premajhen sedež, če je slečen, je še prav komot.
Je pa zelo dobra ta lupinica, pri testiranju na 3 mestu. Priporočam.

SU -> avtosedež (12.1.2005 6:40:26)

Pred katkim sem postavila, tu na RR, podobno vprašanje... Pa mi je večina mamic svetovala lupinico - je tudi drugače uporabna. Npr. če ti otroček zaspi v avtu, ga samo z lupinico neseš v stanovanje, ali pa za k zdravniku, ipd. Seveda pa moraš potem kupit nov avtosedež, ko je le-ta premajhna (to pa je seveda odvisno od teže, velikosti otročka). LP, Saša (27,3/7)

KIRA -> avtosedež (12.1.2005 8:53:29)

ja lupinico v vsakem primeru. jaz o tem sploh ne diskutiram, ker sem jo dobila v kompletu z vozičkom. ampak jo hitro prerasejo. moji bo do 9 meseca premajhna - manjša je že zdaj tako na knap, ona večja, ki sem jo pa dobila od moževega sodelavca, pa bo še ene 2 sli 3 mesece dobra. pa jo bom v tistem vozila. na spomlad pa res rabimo avtosedež.

Stran: [1]