|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad
24.12.2007 11:03:42   
Nataan
Sem v 14. tednu in me je presenetila neka viroza, lažji prehlad. Vem, da ne smem jemati zdravil, me pa vseeno zanima, če mogoče lahko jemljem kakšne pastile za žrelo. V vseh navodilih piše, da se moram prej posvetovati z zdravnikom, sam mislim, da je brez veze, da hodim k njemu, nimam še vročine, le precej smrkam in grlo me boli. Naj vprašam v lekarni? Mislite, da mi bodo znali svetovati? Skrbi me, kako takšni prehladi vplivajo na otroka.... prosim za kakšne nasvet.

Pa hvala in lepe praznike vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad
24.12.2007 11:05:37   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=prehlad+in+nose%E8nost&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2007 0:54:29   
Ladybug_2007
pozdravljena.
V materinski šoli v Lj so rekli, da ni problem, ce jemljes septolete ali neoangin. Prav tako bi lahko vzela lekadol. Ker pa si sele v 14. tednu, je vseeno dobro tega cim manj. Sama sem jemala kar propolis in caj.

Srecno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2007 22:51:33   
petra05
ja kšn lekadol ne škoduje, mi je sama ginekologinja rekla ker me zdaj dosti kolki bolijo, za ostalo ti pa itak v lekarni lahko svetujejo..

LP

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2007 14:05:29   
Aurea
Pozdravljena,
meni je G rekla, da za grlo lahko vzamem septolete, Isla mint ali Granobil, za glavobol ali vročino pa kakšen lekadol.  Slednjih sem se vzdržala, zato pa sem več počivala in pila čajčke z medom in limono.
Če te boli grlo lahko grgraš tudi žajbelj, samo piti ga ni priporočljivo.

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......