karmy
|
Kaj razumete pod to besedo? Kdo je za vas nacionalist? Ali že tisti, ki reče, da je imel slabe izkušnje z drugim narodom, in se ga raje izogiba, vendar nima proti njim čisto nič? Da ga nič ne vleče v njihovo državo, ker jim pač tista država pod nobenim pogojem ne odgovarja? Ali tisti, ki odprto sovraži katerokoli narod? Jaz npr. ne morem biti s kom iz krščanske vzgoje, ki bi mi vsiljeval z svojo vero ( isto je z vsemi narodi in verami - da ne bo kdo narobe razumel, ker sem dala tisto pravo krščansko vzgojo le kot primer.), prepričanja, in kako gleda na ostale ( tako in drugače), pa tudi vleče me ne v njihovo državo, ker me ne zanima. Jaz na splošno nimam rada morja,sonca, kot je npr. na Hrvaškem, zato grem raje v hladnejše države kot so Irska,Škotska,Anglija,Nova Zelandija,... Me ne boš videl ne v Grčiji, Španiji,Egiptu,... in vsepovsod kjer so tako zelo vroči kraji, ker vročine ne prenesem in to ni zaradi naroda.