Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 22.12.2007 23:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj porodnišnica javi na CSD, ko rodiš otroka, ali ne? Že zaradi očetovstva. Ne vem če gre kar tako, brez tega.
|
|
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 22.12.2007 23:34:27
|
|
|
|
Sibil_
|
Saj ji csd izplačuje porodniško-itak da vejo.Ni pa nujno da da vlogo za otroške, to je res.V bistvu hoče skrit dohodke od partnerja, ne? Naj pač reče da nista skupaj in določi preživnino na sodišču pa potem zahteva otroške za oba otroka kot samohranilka.Če pa je poročena je pa itak v prekršku, ker mora vsako spremembo javiti v določenem roku (za otroške od starejšega otroka). LP, Sibil RR
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 22.12.2007 23:39:16
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Saj ji csd izplačuje porodniško-itak da vejo. ja,s tem se strinjam,da je tako Ni pa nujno da da vlogo za otroške, to je res.V bistvu hoče skrit dohodke od partnerja, ne?Ja,ker potem ne dobi nič dinarčkov,tako pa nekaj dobi Naj pač reče da nista skupaj in določi preživnino na sodišču pa potem zahteva otroške za oba otroka kot samohranilka.Če pa je poročena je pa itak v prekršku, ker mora vsako spremembo javiti v določenem roku (za otroške od starejšega otroka). LP, Sibil RR Ni poročena,otrok ima 18 mesecev(sorry,sem prej napisala dojenček),ni več na porodniški in ni dala vloge za otroški noter,niti ni javila,da je še eden član,nobeden jo pa nič ni vprašal.Kaj ni malo smešno,saj itak na socialni vejo,da ima še enega otroka,a nobenemu ni čudno,da vleče otroške samo za enega? Saj moje mnenje,ki sem ji ga tudi povedala,je,da naj da not še tega otroka,kot,da jo kdo lovi okoli,ampak je rekla,da dokler pali,pali
|
|
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 23.12.2007 8:35:27
|
|
|
|
natasaom
|
ja,sam ko ne pali več,je treba za nazaj vse vrnit
|
|
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 23.12.2007 23:25:41
|
|
|
|
Skabi
|
Ja to je pa res. Midva sva enkrat pozabila (res) napisat enih par tolarjev od študentskega dela,. pa so čez eno leto to našli in sva morala vse, kar je bilo preveč, lepo vrnit.
|
|
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 24.12.2007 0:20:31
|
|
|
|
ona
|
Ok,s tem se vsem strinjam,da kaj pozabiš,da pa otroka pozabiš vpisat v vlogo za otroški,da več dobiš za prvega,tega pa ne razumem? Pa kako da socialna nič ne pogrunta,da ima ženska dva otroka in le za enega dobiva otroške
|
|
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 25.12.2007 20:34:50
|
|
|
|
mama54
|
Meni pa ni jasno kako dobi za enega otroka več, kot bi dobila za dva!
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 25.12.2007 20:39:36
|
|
|
|
benika
|
Verjetno zato, ker njen novi partner visoke dohodke in pač logično se potem otroški dodatek zniža. Če se temu želi ognit, naj naredi tako, kot je predlagala Sibil. Naj gresta na sodišče, uredita preživnino in naj vlogo odda kot mati samohranilka.
|
|
|
|
RE: Socialna,drugi otrok... 25.12.2007 22:42:26
|
|
|
|
only_me
|
pa kaj ni tak, da te za otroški dodatek nihče ne sili.... sam oddaš vlogo, če ga želiš prejemati.... pojma nimam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?